İlahi Emin abi, akşam akşam kulaklıkla dinlerken kulaktan da oluyordum az kalsın.

Şimdi Karadenizli birine füze tarifi yapmak hem beni aşar,hem Karadenizli kardeşlerimize hakaret olur be abi

Sen istersen füze bataryasını da yaparsın da.Ben yine birkaç atış yapayım müsadenle

Bi kere ,eğer gerçekten çalışacaksa bu sistem, o füzelerde kullanılan barutu kullanmak şart.Aramızda cevval kimyagerler vardır elbet,kuru yakıtlı bir füzeye ne lazım, belki yazarlar.
Ben ise sana aynı katı yakıtlı kalorifer kazanlarının ,kazan peteklerindeki gibi( hani küskü ile temizlenir ya ) kalkış radyatörü yapmanı tavsiye ederim.Uygun ebatlı pirinç borulardan olabilir mesela.İçine giren füze de pirinç veya alüminyum borudan yapılabilir.Bunlara tıpkı manyeto çakmak misali her füzeye özgün bir ateşleme sistemi, ve ne kadar füze atacaksan, o kadar kanallı ayrı bir kumanda ve pano yapmanı tavsiye ederim.
Yaktığın füzeler açıkta olduğu için serseri gidiyor.Top namlusu gibi düzgün bir düzenekten fırlasalar bence daha kararlı gider.Bir dene istersen, su borusunun içine koy o füzeyi,arkasındaki plastik zımbırtıyı sök at.Ateşle bakalım sonucu hep beraber görelim.