ah 1w cobra helikopter

Abi konuyu baştan beri heycanla takip ediyorum,finalde başarılı olması ve sorunsuz bir mainden le olaya nokta koyman benide mutlu etti.

Umarım hayellerine kavuşursun ve daha iyileri ni yapmak sana nasip olur..
 
  • Beğen
Tepkiler: Emin Keles
gelelim sana Rasim, seni eskiden beri tanir vede gercekten icten severim..... koca konu basladi bitti birak begeniyi iyi kotu yorum yapmadin! bana azda olsa muhalefet olan cevaba begeniyi yapistirmissin! :mad: ama herseye ragmen bu hobide en cok sevgi ve saygi duydugum bir arkadasimsin :) artik bi cevap yazar yada begini yaparsin......

Ayıp ettin Emin abi, hem beğenir hem cevap yazarım :)

Konuyu baştan takip etmedim, hatta hemen hemen hiç edemedim, konu aldı yürüdü on sayfayı geçti. Muhabbet yürüyünce çok dahil de olmadım sonradan. Forum altyapısı değişince bütün beğeniler uçtu gitti, profil sayfalarımızda birer sayıdan ibaret artık. Bugün öyle dolanırken en sonda Evren abinin mesajı vardı, eksik tahta falan esprili yaklaşmış hoşuma gitti beğendim. Art niyet yok yani ;)

Emek verilen, ciddi sabır isteyen uğraşlar scale modeller. Takdir ediyoruz çalışmalarını. Rafta da çok fiyakalı duruyorlar (bi foto vardı, üç dört tanesi üst üste, geçmiş sayfalarda vardı bi yerlerde...)
 
Emin abi , mutlu sona ulaştın hayırlı olsun hiç kırılmasın güzel bir scale daha oldu.foruma tapatalk dan girmeye çalıştım günlerdir oysa boşuna onun için forumdan ayrı kaldım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Emin Keles
Emin abi , mutlu sona ulaştın hayırlı olsun hiç kırılmasın güzel bir scale daha oldu.foruma tapatalk dan girmeye çalıştım günlerdir oysa boşuna onun için forumdan ayrı kaldım.
ishak biliyorsun bu modelde hedef guzel bir scale yapmaktan ziyade ozellikle roket atabilen gercegine cok yakin bir model yapmakti teorikte bunu basardik ve yerde testlerde basarili olduk...

ne yazikki maiden yaptigimiz gun cok soguk ara sira cise atiyordu ve bir cok merakli insanda basimiza dikildi! ilk fitilsiz roketli kalkisimizda gordukki roketlere daha once uygulamada hem fikir oldugumuz ekstra fitille kilitleme sistemi olmadan roketler sabitlenmiyor, ve biz roketleri cikarip tamamen silahsiz uctuk, bu hava sartlari alanin dar ve agacli olmasi uzerine roketleri kilitleme ve merakli insanlardan kurtulamama gelismeleride ust uste gelince ana hedefimiz olan roketli ucus ve firlatmayi denemeye imkan bulamadik.

ve o gunden beri ideal sicak ve gunesli yada sicak bulutlu bir hava olmadi hep soguk ve ara sira yagisli gunler geciriyoruz ve ayni anda ciftlikte genis bir sahada insaat calismasida var ve bunu bitirmek icinde ekstra bir caba icerisindeyiz, allah izin verirse ilk firsatta, bu yarin bile olabilir uygun hava sartlarini yakalar yakalamaz nihayi ucusu ve gercek maideni yapacagiz.....