Apm 2.6 gps yönü

İlgi Alanı
Multikopter
elimde ublox lea 6h gps var fakat üzerinde yönü belirtilmemiş bu gps in yönü neredir bilen varmı ?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Apm 2.6 gps yönü

Gps boara en boy ve yüksekliği bildirir yani yönünün önemi yok. Seramik kısım üste kalsın yeterli.

Kartda compass da mı var?

Apm 2.6 gps yönü

Harun Küçükler' Alıntı:
Gps boara en boy ve yüksekliği bildirir yani yönünün önemi yok. Seramik kısım üste kalsın yeterli.

Kartda compass da mı var?

kartda compass var bu yüzden yön önemli

Apm 2.6 gps yönü

Şöyle birşey buldum;

Yakın bi compass modelinin manuali büyük ihtimal yönleri aynıdır. 4. sayfa sol üsteki "." işaretliyle yön teyidi yapılabilir

L yazan tarafın ön olduğunu düşünüyorum.

Apm 2.6 gps yönü

ALi kardeşim GPS yönünü bulabildinmi acaba paylaşırsan sevinirim :saygilar:

Apm 2.6 gps yönü

Hocam klon Compass'ların yönleri belli olmuyor çapraz duran compass bile gördüm.
Doğru ve Net yönü bulmak için;

1- Apm'i PC'ye bağlayın
2- Compass serbest olsun yani hareket ettirebilin.
3- Akıllı telefonunuza Compass (pusula) programı indirin.
4- Telefon ile Compass'ı yan yana veya aynı yere bakacak şekilde konumlandırın ve çalıştırın.
5- Aşağıdaki resimde compassın kaç derece gösterdiğini göreceksiniz telefona göre compass'ın doğru yönünü bulabilirsiniz. ( 0-360 derece arasında çevirerek telefon ile aynı dereceyi yakalayın. )

Apm 2.6 gps yönü

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Hocam klon Compass'ların yönleri belli olmuyor çapraz duran compass bile gördüm.
Doğru ve Net yönü bulmak için;

1- Apm'i PC'ye bağlayın
2- Compass serbest olsun yani hareket ettirebilin.
3- Akıllı telefonunuza Compass (pusula) programı indirin.
4- Telefon ile Compass'ı yan yana veya aynı yere bakacak şekilde konumlandırın ve çalıştırın.
5- Aşağıdaki resimde compassın kaç derece gösterdiğini göreceksiniz telefona göre compass'ın doğru yönünü bulabilirsiniz. ( 0-360 derece arasında çevirerek telefon ile aynı dereceyi yakalayın. )

teşekküer kardeşim süpersin seninde takipçinim :)bu arada nereye gitsen peşindeyin haberin olsun :saygilar:

Apm 2.6 gps yönü

Gel buyur abi merkez parktaydık en son :laugh:

Apm 2.6 gps yönü

malzemeleri tamamlar tamamlamaz yanında soluğu alacam zaten kardeşim :laugh: tabiii sende nereden çıktın demessen :-\ :eek:

ayrıca malzeme seçimi için bi ara rahatsızlık verecem sana heberin olsun ???

merkez parkın güzelliklerinide senin sayende gördüm . dedigim gibi peşindeyim youtube da bile ;D

Apm 2.6 gps yönü

Yok abim neden öyle şeyler diyeyim. 3-4 kişi olsakta uçsak diyoruz zaten :yuppi:
Herzaman sorabilirsin her konuda destek verebilirim bilgim çerçevesinde :laugh:

Apm 2.6 gps yönü

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Yok abim neden öyle şeyler diyeyim. 3-4 kişi olsakta uçsak diyoruz zaten :yuppi:
Herzaman sorabilirsin her konuda destek verebilirim bilgim çerçevesinde :laugh:

sagol kardeşim varlığın yeter :saygilar: