Hekese selamlar,
Son bir aydır hexa toplama konusuna hız vermiş durumdayım ve bütün parçalarını temin ettim. Bu hafta sonu tüm parçaların montajını gerçekleştirdim.
Herşey çok güzel gidiyor derken.
hayatım kararmaya başladı. Yaşadığım problemi anlatıyım; montaj bittikten sonra tüm kalibrasyonları yaptım ve hexa' ya lipoyu taktım motorları çalıştırdım 6 motordan sadece 5' i çalışıyordu ve devir olarak pervanesiz uçacak gibiydi. Çalışmayan motor için ESC kalibrasyonu yaptım ve hayatım kararmaya başladı. Kalibrasyondan sonra çalışmayan motor da çalıştı fakat motorlardaki o yüksek devir kayboldu şuanda çok düşük devirde dönüyorlar. APM resetledim yeniden kurulumları yaptım, lipoyu değiştirdim, kumandayı resetledim ama hiçbir şekilde düzelmedi hep aynı.
Power modüle olduğu için ESC’ lerden apm’ e giden kablolardan sadece 1 tanesini 3 kablo (siyah,beyaz,kırmızı) diğerlerinin sadece kırmızı olanlarını kestim ve (beyaz ve siyah) bağladım.
Motorlar : sunnysky z2212- 13 980kv
ESC: MYSTERY 30A m30 bec li
Kontrol Kartı : Apm 2.6 (telemetry+power module+gps)
Lipo: ZIPPY 5000mAh 3S 30C
Kumanda :Flysky TH9x ve 9 kanal receiver
problem neyden kaynaklanıyor olabilir sizce ??
şimdiden teşekkür ederim.
Son bir aydır hexa toplama konusuna hız vermiş durumdayım ve bütün parçalarını temin ettim. Bu hafta sonu tüm parçaların montajını gerçekleştirdim.
Herşey çok güzel gidiyor derken.
Power modüle olduğu için ESC’ lerden apm’ e giden kablolardan sadece 1 tanesini 3 kablo (siyah,beyaz,kırmızı) diğerlerinin sadece kırmızı olanlarını kestim ve (beyaz ve siyah) bağladım.
Motorlar : sunnysky z2212- 13 980kv
ESC: MYSTERY 30A m30 bec li
Kontrol Kartı : Apm 2.6 (telemetry+power module+gps)
Lipo: ZIPPY 5000mAh 3S 30C
Kumanda :Flysky TH9x ve 9 kanal receiver
problem neyden kaynaklanıyor olabilir sizce ??
şimdiden teşekkür ederim.