Ar8000 Dsm2 sattelite bind problemi

Daz

Uye
Katılım
9 Ağu 2015
Mesajlar
77
Tepkime puanı
0
Yaş
31
Merhabalar.
Yeni kumandam Dx8 i ar8000+dsm2 satellite a bind edemiyorum. Bind plug takildiginda sadece ar8000 in uzerinde isik yanip sonuyor. Satellite tan hicbir sekilde isik alamiyorum. Kumanda dsm2 moduna ayarli. Sadece ar8000ile bind edebiliyorum.
Satellite dan sadece reciever a ilk guc geldiginde anlik bir isik yanip sonuyor. Adagida reciever ve satellite in ic devre resimleri mevcut. Daha once boyle bir durum ile karsilsan oldumu acaba.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Bu durumu bende yasiyorum pili tak cikar yaparak sonunda sat bind moduna giriyor

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yaklasik 100 kere denemisimdir pili cikarip takmayi fakat yinede bind moduna sokamadim.
 
Ar8000 Dsm2 sattelite bind problemi

:saygilar: Engin eğer stalite ile bind edemiyorsan ,stalitelerin kablolarını mutlaka kontrol et ,muhtemelem içinden kesmiştir ,aynısı benimde başıma gelmişti, yeni kablon varsa dene muttlaka
ondandır ,başka sebebi ,yada stalite bozuk diycem ama zayıf ihtimal,,, :agreed:
 
Ar8000 Dsm2 sattelite bind problemi

engin benim gönderdiğim satellite ise en son uçtuğum satellite bir sıkıntı yoktu zaten 2 3 uçuşu var ayarlarla ilgili bi sıkıntı olabilir veya satellite kablolarını kontrol et soketlere giren kısımlar bazen kopabiliyor.
 
Abi reciever a ilk guc geldigi anda remote dan anlik bir isik geliyor. Oyuzden kabloda bir sikinti oldugunu zannetmiyorum ama tekrardan bir kontrol ediyim
 
Sen bind işlemi bittikten sonra elektriği kesip bind plug cikariyormusun? Tekrar elektrik veriyormusun.

SM-G900F cihazımdan gönderildi
 
Bind islemini tamemen kitapciga uygun sekilde yapiyorum. Reciever in isigi islem bittikten sonra sabit bir sekilde yaniyor.