Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alıgn 3GX fbl kontrol ünitem var enerji veriyorum ne bir ışık yanıyor nede tepki veriyor USB dongle 3GX V2.1 proğramı ile bilgisayara bağlıyorum başarısız uyarısı alıyorum siz ustalarım sorun nedir
alıgn 3GX fbl kontrol ünitem var enerji veriyorum ne bir ışık yanıyor nede tepki veriyor USB dongle 3GX V2.1 proğramı ile bilgisayara bağlıyorum başarısız uyarısı alıyorum siz ustalarım sorun nedir
hayır hiç çalışmadı ne ışık yandı nede bir tepki verdi Mehmet bey hocam lütfen siz benim yazım imlalarımı kızmayın ben ilkokul mezunu 55 yaşında bir kulum
bakalım daha ne sorunlar çıkacak bu arada fbl kontrol ünitesi tavsiyesi ve Türkiyeden alabileceğim firma varmı ?
@ramazan develi bey lütfen 2-3 dak ara ile yeni mesaj yazmayalım ki forum çöplüğe dönmesin.
Eğer mesela 20 dak içinde aklınıza gelen yeni bir şey olursa, YENI mesaj yerine, mesajın hemen altındaki DÜZENLE butonunu kullanarak eski mesajınıza ilave edeniz.
NOT: Bu seferlik ben ard arda gönderdiğiniz mesajları birleştiriyorum. Anlayış ve destek için teşekkür ederiz.