www.bilimselyuzme.com

Bango trainer yapımı

Herkese selamlar, birkaç gündür gelişmeleri paylaşamıyorum bunun sebebi bayram olması, dün eksik olan tekerlekleri kendim yaptım oldukca sağlam olduğunu düşünüyorum, fakat bisiklet jantı demiri için bayramın bitmesini bekliyorum ama çevremde de hiç bisikletci yok bundan dolayı 2mm çelik tel bulmam için önereceğiniz bir yer varmı? yada başka bir şeyden malzeme çıkarma.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Eski şemsiyeler, ben semsiyelerdeki telleri kullanıyorum, yay çeliği tel yoksa elimde gayet güzel sonuç veriyor

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Erbaş
Herkese iyi akşamalar, kısa bir ara sonrası tekrar uçağın yapımına tam gaz devam ediyorum.Uçağın fiziksel olarak bitirdim ,şimdi sadece elektronik akasamları jaldı onlarıda teğmin edip sizlere gelişmeleri aktarıcağım.
Bu arada uçağın teker kısmındaki teli kasaplarda satılan ızgaralsrdan çıkardım oldukçada güzel oldu fakat tekirin mil kısmı yani delik olan kısımını ince yağtığım için tekerler biraz yalpalıyor onuda bir şeiklde genişleterk düzeltmeye çalışıcağım.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eline sağlık. Uçar bu alet :) motoru koyduğunda pervane yere değiyor mu diye bir kontrol et bakalım yeterince yüksek mi iniş takımı

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Erbaş