Brain FBL - Lynx Aluminum Kasa

Rasim Öztürk

RcFanatik
Katılım
9 Mar 2013
Mesajlar
7,007
Tepkime puanı
12,193
Yaş
38
Konum
Eskişehir
İlgi Alanı
Heli
VBar Neo dan sonra Brain için de kasalar çıkarmış lynx. Metalseverlere duyurulur. (Daha önce msh kendisi de böyle birşeyler çıkarmıştı brain1 zamanları...)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol









mavi kırmızı siyah var... lynx ve krcha versiyonları...
 
:eek: $25 mi ? Bu fiyata komple ünite verenler var ya :lollol: :lol:

Şaka bir yana Brain plastiği gayet başarılı. Zamanında Helidirect üzerinden satış yapalın Ikonlar için helidirect bu tür case de çıkardı. HF’deki muhabbette “OntheSnap” kesinlikle tavsiye etmem özellikle içinde gömülü bluetooth modülü olanlar” için demişti.

Neyse yine de zevk meselesi. Her zaman dediğim gibi yeter ki ürün olsun, yeni ürün çıksın. İsteyen alıp kullansın %p
 
Benzer yorumu daha önce de yapmıştın Mehmet abi :D Demek ki oluru bu fiyat... Alanlar da olduğuna göre adamlar braine de el atmış :)
Muhtemelen özellikle Nitro modellerde yaşanan Vbar NEO plastik kapat tırnak problemine çözüm olarak çıkan LYNX kasa için yapmışımdır ki hatırlamıyorum gerçekten :D

Ama işin güzel tarafı yorumlarımda hep bir tutarlılık var :lollol: Bugün böyle yarın öyle demiyorum ;Dki her zaman deme hakkımda var:lol:
(Son kısım özellikle ilave edilmiştir. Yarın bir gün buradan bu cümleyip kopyalayıp, karşıma çıkarma diye :laugh::laugh: )
 
Alıntılarken ilk iki cümleyi alır üçüncüyü almam olur biter Mehmet abi :)
Merak etme ben orjinal linki bundan sonra mutlaka kontrol ederim ;D Örneğin şimdi bakınca Vbar NEO için demişim ve cümlelerim dokunulmamış :laugh::laugh:

 
İse goruntuden ziyade fonksiyonel acidan bakarsak, metal kutularin plastige gore agirlik farki unitenin toplam kutlesini artiriyor. Bunun hem artilari, hem de eksileri var. Yozgat’ta SK pilotu Alvin ile de bunu konusmustuk.

Artisi, yuksek titresimli modellerde, ornegin;
- mekanik sorunlari olan,
- gasser denilen benzinli motoru olan,
- sorunlu bir glow (nitro) motoru olan,
modellerde, veya Sk720 gibi titresime asiri hassas unitelerde, yumusak bir ped ile kullanilan daha agir uniteler titresim acisindan daha saglikli sonuc veriyorlar.

Eksisi, yumusak ped ile birlikte kullanilan daha agir unite, 3D ucus sirasinda maruz kalacagi yuksek ivmelere daha agir kutlesine bagli olarak daha fazla eylemsizlik ile karsilik veriyor, ve helikopter govdesiyle kucuk de olsa farkli hareket ediyor. Sonuc, daha gevsek, bazen de garip hareketler yapan bir model oluyor. Bunu altinda ekstra aluminyum plaka ile kullandigim aluminyum kasali Sk’da ben bile hissetmistim yillar once.

Agir uniteyi sert ped ile kullanmak ise fark edilir duzeyde hicbir sonuc vermiyor :)

Sonuc olarak, modelimizin titresim seviyesi makulse, bu makul titresimi kendi algoritmasi ile filtre edebilen bir unitemiz varsa (or. brain, vbar) ve 3D ucus yapma hevesi ve gayreti icerisindeysek, aluminyum kasa sadece gorsellikten ibarettir.
Tabi bunlarin hepsi kendi varsayimlarimdan yola cikarak ulastigim sonuclarimdir. Kendi uydurmalarimdir kisaca :)