buda benim zagi

buda benim zagi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
buda benim zagi

Kanatçıklar yanlış kesilmiş gövde hala çok kalın gibi gözüküyor uçmaya bilir bu. Zagilerde airfoil, hafiflik ve denge önemli

Eğer onlar kanatçık değilse daha kesilmemişse kanatçık için bir şey denmez ama linkteki zaginin ön tarafıyla sizinki değişik.
 
buda benim zagi

Deneyip gorecegiz?
Gordugun ana govde aslanlar bile istatistiki olarak % 25 basarili her 4 av cabasindan 1 bende ilkinde basarili olamayabilirim.
:(
 
buda benim zagi

Kadir bey, kaplama bandı olarak ne kullandınız? Resimlerden gri tamir bandı gibi görünüyor. Eğer öyleyse çok ağır olacaktır. Onun yerine güçlendirme için fiberli bant, kaplama için de renkli koli bandı kullanın.
 
buda benim zagi

Gri tamir bandi kullandim. Diger renkli bant yapismadi.
Aldigim bant kalitesiz galiba.
 
buda benim zagi

linkte öneri olarak 450-500w lık 36-42 lik motorlar önerilmiş. buna büyükte bir pil lazım olacak. ilk uçak için yük ve güç olarak ağır bir uçak gibi. ilk atışı biraz yüksekçe biyerden yapmanızı tavsiye ederim. ilk atarken hem motor dönüşüyle hemde atış şekliyle alakalı olarak baya bi sola yatma eğilimi gösterebilir, biraz yüksekte kalması işinizi kolaylaştırabilir ilk başta.
 
buda benim zagi

Kadir bey, bantın yapışmaması zımpara tozlarından olabilir. Elektrik süpürgesi ile iyice alıp, sonra da nemli bir bez ile silerek tozdan arındırmayı deneyebilirsiniz. Elden atış konusunda ise çok dikkatli olun! Pervane arkada olduğu için normal bir model gibi atamayacaksınız. Benim parmağımdaki iz 2 sene geçti ama hala duruyor...

Bir de, belki farkındasınızdır ama, profil resminiz ile yaşınız biraz uyumsuz gibi geldi bana... :eek:
 
buda benim zagi

Omer Erkan' Alıntı:
...Bir de, belki farkındasınızdır ama, profil resminiz ile yaşınız biraz uyumsuz gibi geldi bana... :eek:
Zaginin yaşı değil miydi o. :laugh: :lol: :lol: :lol:
 
buda benim zagi

arkadaşlar uyarı için saolun yaş düzeltilmiştir.
;D
 
buda benim zagi

hobby king den sipariş vermeyi düşünüyorum. forumdan ögrendiğim kadarıyla ağırlığını bilmem ve ona göre motor siparişi vermem gerekiyor.