CA yanığı. Değişik bir yaralanma türü.

Aman abi dikkat et , bu meret yakar da kokar da , ben çalışırken odadan çocukları kovuyorum , her açıdan kazaya müsait ve masum olmayan bir meret çünkü
 
Bu şekilde yanığa sebep olabileceği aklıma gelmezdi :eek: Geçmiş olsun abi.
 
Geçmiş olsun Sümer hocam, özellikle toz talaş, karbonat, sigara külü gibi malzemer ile karıştırıldığı zaman çok yüksek sıcaklıklara ulaşıyor, ve vücudumuz ile teması halinde ciddi yanıklara yol açabiliyor.
Ayrıca çıkan buharı solumamak ve gözümüzü de buhardan korumak için uygulanan yere üstten bakmamaya özen gösterilmeli.
 
gecen iki parmagimin arasina dokuldu ve parmaklarim birbirine yapisti , neyseki yavasca birbirinden ayirdim biraz tahris oldu .aktivatorunu sıktıgımız zaman asiri sekilde isiniyor yuzey ,
gecmis olsun
 
Geçmiş olsun abi gerçekten hiç aklıma gelmeyecek bir olay tecrübe gerçekten önemli ve paylaştığın için teşekkür ederiz.
 
Geçmiş olsun Sümer bey, çok önemli bir uyarı! Bana allerji yaptığını çok iyi biliyorum. O nedenle mümkün olduğunca kullanmamaya çalıyorum. Kaçınılmaz ise açık havaya çıkıyorum. Ama bu hiç aklıma gelmezdi doğrusu.
 
Bu yapistiricilar siyanoakrilat icerir, genelde metil 2 siyanoakrilat icerir. Ve seluloz ve ya benzeri sakkaritlerin varliginda yangin bile cikartabilecek sicaklarliklara ki bu 330 derecenin üzeridir, ulasabilirler. Ozellikle parlayici ve patlayici maddelerin oldugu alanlarda kullanimi azami ozen gerektirir, Ornegin solvent bazli yapistiricilar.
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: Ömer Erkan