Cessna 182 full balsa yapımı ve bazı teknik sorular

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yaa ben hiç cevap vermiyorum bile bu pişkinlere ama abiler hala azimli, doğru yolu gösterme gayretinde... Sağolsunlar, güzel insanlar... Ama bunlar hak etmiyorlar. Bırakın kendi hallerine.

Çarpa çarpa kendileri öğrensin :)

Vay vay vayyy... Uçak düşmanı bir vantilatörcü dahaaaa... :lol:
 
Cessna 182 full balsa yapımı ve bazı teknik sorular

Ben heliciler için de aynısını diyorum Sümer abi :)
 
Cessna 182 full balsa yapımı ve bazı teknik sorular

anıl pişkin' Alıntı:
haklısınız tanışma konusu açmadım , benim tepkim forumdakilere değil , o dalga geçen arkadaşaydı biz burda bişeyler soruyoruz o rc araba sür falan dalga geçmeye çalışıyor kendince , ilk kez maketle uğraşmıyorum mesleğim gereği çok uğraştım burdaki birçok kişiden daha el becerim olduğu için kendime güvenip bu modele başlamaya karar verdim , kırılırsa birdaha yaparız. bi kac sey sormustum o sorularin cevabi halen soylenmedi .

Dalga geçmemiştim, en azından rc araba sürebilirsin zannetmiştim, ama sen bu kafayla onu bile yapamazsın. Sen maketlerine geri dön bence. Azmedicem uçurcam diyorsan da bu kafayı değiştir, denizde kum, bu forumda bilgi, ama anlayana. Yetenek patlamasıyla falan olmuyor bu işler...

Gelelim asıl meseleye... Forumumuz karşılık saygı ve sevgi üzerine kuruludur, bunu korumak için hem yönetim, hem üyeler olarak son derece dikkat ediyoruz. Hem foruma, hem bana karşı saygısızlığından dolayı bir hafta foruma erişimini yasaklıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yalçın Aydın