E
ekmekci
Guest
dün bir akrabamızla kurbanı aldığımız köye çıktık. uçuş alanı için arayışımın olduğunu bildiğinden oraya yakın bir yer olduğundan bahsetmişti. en son keşif gezisi yaptık. karadenizlilerin senede 1 kez yayla şenlikleri yaptıkları koca bir alan. hakikaten yayla. kenarda 1 top sahası ile epeyce geniş. dağların ve ormanın içinde hayran kaldığım bir yer. yolda durup sapanca gölünü kuşbakışı seyrettik. tepedeki 1-2 restoran haftasonları full çakıyormuş. kendi memleketimizi tanımamamız ne ayıp dedim kendi kendime. sezon geçti gibi. epeyce üşüdüm dağbaşında. az ilerisinin kartepe otel olduğu düşünülürse üşümekte normal zeten. ) buseneyi bilemem de seneye epeyce çıkacağım kesin.
yolun durumunu düşünürsek pek kimsenin gideceğini tahmin etmiyorum ama "ben dağ havası severim, pikniğimi yaparım" diyenler için koordinatlar : 40.651337,30.059629 - ( +40° 39' 4.81", +30° 3' 34.66" )
HATIRLATMA : kartepe yolu maşukiyeden çok uzak olduğu için arslanbeyden bizim gittiğimiz yolda çalışmalara başlanmış. yakında tüm yolları de yapacaklar.
yolun durumunu düşünürsek pek kimsenin gideceğini tahmin etmiyorum ama "ben dağ havası severim, pikniğimi yaparım" diyenler için koordinatlar : 40.651337,30.059629 - ( +40° 39' 4.81", +30° 3' 34.66" )
HATIRLATMA : kartepe yolu maşukiyeden çok uzak olduğu için arslanbeyden bizim gittiğimiz yolda çalışmalara başlanmış. yakında tüm yolları de yapacaklar.