[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!

[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!

Merkezi bir yer olursa konaklama ve ulaşım açısından. Mazeret ler ortadan kalkar.
 
[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!


ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Merkezi bir yer olursa konaklama ve ulaşım açısından. Mazeret ler ortadan kalkar.

Eskişehir gibimi[emoji1]


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!

Bundan sonra olursa Yozgat olur heralde.
 
Ben oyumu Eskişehir'den yana kullanıyorum. :D Porsuk'ta bi gondol sefası yapmadan olmaz. ;)
 
Çok fena bir buluşma oldu, çok fena. :halay: :halay: :yuppi:

Detayları yarın paylaşırım. :laugh:
 
Bana kalırsada büyük buluşma Yozgatta etkinliklerde olacak gibi.
Ama büyük bir organizasyon olursa yine toplanıp geliriz ;D
 
Yozgata kadar Marmara, iç anadolu dolaylarında bir iki buluşma sıkışır bence araya ;)

Çok güzel oluyor gerçekten, sohbetler, uçuşlar, mangallar :)
 
Bence büyük buluşma da 1 günle sınırlı kalmamalı imkan olursa 2 gün daha da eğlenceli olabilir. İlk gün muhabbet , 2. gün uçuşlar :laugh:
 
[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!

Evet gelelim detaylara :laugh:

Gündem Maddeleri:

1) MSH Protos Test Uçuşu
2) Spirit FBL Rescue Test Uçuşu
3) Gaui X7 ve SK720 + GPS FBL Sistem Test Uçuşu
4) Rckolik Tişört & Şapka Test uçuşu :laugh:
4) Mangal Keyfi
5) Muhabbet, Sohbet, Tanışma
6) Hasar Raporu

- MSH Protos Test Uçuşu:
Test uçuşunu yapacak arkadaş yok Horizon Modu açtık, yok kapadık derken yanlışlıkla HOLD'u çekince test kısa sürdü. Böylelikle istemeyerekte olsa modelin sağlamlığı test edilmiş oldu. Auto rotasyon sonrası canopy hasar aldı, vertical fin ve landing skid'lerden birtanesi kırıldı neyseki hazırlıklı gelen Rasim kardeşimiz gün boyunca uçuşlara devam edebildi. :halay: :halay:
Hasarları Test Pilotunun hesabına yazdık ve sahadan uzaklaştırdık. :lol:

- Spirit FBL Rescue Test Uçuşu:
BD-3SX, Skookum gibi Rescue özelliği olan FBL ünitelere ekonomik alternatif olarak piyasaya çıkan Spirit FBL ünitenin test uçuşları yapıldı.
Videoda detaylar görülecektir. Sonuç olarak benim şahsi fikrim ünitenin 170 doları fazlasıyla hakkettiği yönünde.

-Gaui X7 ve SK720 + GPS FBL Sistem Test Uçuşu:
Emre kardeşimizin X7'si nazar değmesin gözlerimizi bayram ettirdi. Özellikle back to home özelliğini denediğimiz zamanki heyecanı videolardan görebilirsiniz. :laugh:

- Rckolik Tişört & Şapka:
İsmail kardeşimizin tekrar ellerine sağlık. Tişört ve şapkalarımızı çok beğendik hatta sıcağı sıcağına hemen giymeye başladık bile. :bravo:

- Mangal Keyfi:
Buna söyliyecek hiçbirşey yok. :laugh:

- Muhabbet, Sohbet, Tanışma:
Zafer abi, Mevlüt abi, Mustafa ve Fatih arkadaşlarımızla yüzyüze tanışıp sohbet etmek çok güzeldi. :halay:

- Hasar Raporu:
Birbirinden güzel uçuşlarımız oldu. Ama malesef nazarlık mertebesinde MSH Protos (Türker Akgün), Gaui X5 (Emre Kaman) ve Trex 450L (Mustafa Temuralay) modellerinde hasarlar yaşadık.

En kötü günümüz böyle olsun inşallah. :RCKolik:
 
Gelen , gelemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Forumdan yazışıp da , yüzyüze tanışma imkanına da sahip olduğum arkadaşlar , forumdaki ortamdan bile daha güzel , daha samimi insanlardı , hepsinin ayaklarına sağlık diyorum.
Benim için işten , kıştan , günlük hayatın getirisi olan normal stresten , bir günlüğüne de olsa , çok güzel bir kaçıştı , gerçekten havası , suyu , arkadaş ortamı , ruhsal ve fiziksel kondüsyonumu yüksek oranda tazeleyen , güzel bir olaydı...Sabah 5'te evime girerken , yolculuğun vermiş olduğu yorgunluk ve rehavete rağmen , içimi sevinçle dolduran , güzel ve tatlı hatıralarımla ,mutlu mesut yuvama döndüm.
Başta beni ve kardeşim Ömer Alp'i , bir gün öncesinden gittiğimiz için , evinde konuk alan , misafir eden Mehmet Küçüksarı kardeşime , ve yine o güzel demlenmiş çayları , nefis yemekleri ile bizleri şımartan ,mahcup eden , Mehmet kardeşimin değerli eşi, biricik yengemize ne kadar teşekkür etsem azdır.
Modelimle uğraşan ,emek veren, bizlere konuksever gülücüklerle hoşgeldiniz diyen , sevgili Türker kardeşime ve biricik ailesine de hürmetlerimi , saygılarımı sunmaktan onur duyarım.
Ömer abimi de unutmadım elbette , her iki günde de bizlere eşlik ettiği için , O'na da en derin saygı ve şükran duygularımı sunmaktan onur duyarım.
Eskişehir ekibinin ayaklarına sağlık , Rasim'in köftelerine :D , Emre'nin kurabiylerine , Mevlüt beyin kaymak şekerine doyamadık , sağolsunlar , varolsunlar.
İstanbul ekibine de çok teşekkür ediyorum , Tişört ve şapka işlerini üstlenen başta İsmail kardeşimiz olmak üzere , model çeşitliliğini artıran , Mordo abi , Özkan Bey , Mustafa , Sinan arkadaşlarımıza , Zafer Şahin kardeşime , Hasan Bey'e , Bursa'dan kalkıp gelen Fatih arkadaşımıza , kısacası katılan her arkadaşımıza çok teşekkür ediyor , ayaklarınıza sağlık arkadaşlar diyorum...... :saygilar:
 
[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!

Türker Akgün' Alıntı:
Özellikle back to home özelliğini denediğimiz zamanki heyecanı videolardan görebilirsiniz.

Back to home ilk denemede;

Türker abi; "Model şu anda hangi modda, ne yapıyor?"

Emre abi; "Şu anda ne yaptığını ben de bilmiyorum."


Model nose-in bize yaklaşmaktadır ve herkes kaçmaya hazır duruma geçer :laugh: :laugh: :laugh:
 
[Davet]: Büyük Kocaeli Buluşması... 22.03.2015 Pazar !!!

Ahaha :D switchlerin ustune yazcam neyin ne oldugunu, unutursam bakarim. O arada model eve dogru degil de uzaya dogru giderse ne yaparim bilemiyorum tabi :) Ama model invertten kendini duzeltip, burnunu cevirip, tepemize geldikten sonra kuyrugunu bize dondu ya, o zaman yuzumdeki salak siritmayi kamera aldi mi cok merak ediyorum. X5 de ikonun self levelini deniycem diye elim karisinca, invertte hold cekip (ki zaten invertte dizler titriyor) sonra nasi inecek bu model derken yuzumun aldigi sekli de ceken oldu mu onu da merak ediyorum. Bir skid, bir palle ucuz atlattim. Siparisleri verdim, modelin yarin yeniden ucmaya hazir olacak olmasi ise hic aliskin olmadigim bi durum. Thkda yedekler tukeniyor, sanirim yeniden getirmeyecekler...
 
X7 ilk test videosu var ama kameranın sarjı bittiği için invert yok ne yazık ki. X5 kırımı var ama yakın çekimde olunca model tam gözükmüyor. Güzel haber Protosun zorunlu inişi ise tam olarak var :)
 
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Güzel haber Protosun zorunlu inişi ise tam olarak var :)

Aslında o zorunlu inişten sonra tekrar şahlanıp uçuşları var. Özellikle akşam vakti son iki pilde çok keyif aldım. Son piller olunca insan daha bi hovarda kullanıyor, kırılsa da tamir ederiz, nasılsa gün bitti mantığıyla :)