www.bilimselyuzme.com

drone uğruna akşam ormanda mahsur kaldım ve kurtarıldım

Samet Yayla

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Multikopter
selamlar arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben biraz daha iyiyim.

şimdi başlıktan görüleceği üzere ormanda mahsur kaldım ve kurtarıldım olayın ilk kısmı dronumun tepeye iniş yapması ile baslıyor dronun canlı koordinatını aldığım için yani dronu bulacağımdan cok emin olduğum için birisi ile yola koyuldum onumde 1.5km lik yol ve yolun 1km si 60 70 derecelik yokustu yolun yüzde 10 una kadar abiyle çıktık sonra abi devam edemeyeceğini söyledi bende beni beklemesini söyledim ve tek başıma devam ettim yola devam ederken sevdiğim abime haber verdim durumu söyledim ve gelebilirse gelmesini söyledim ve yürümeye devam ettim tepeye ulaşmıştım ama bitmiştim bayılacak gibiydim ve hava kararıyordu sonra 300m bi yokuş indim canlı konumdan bakarak gidiyorum ve artık ormana girmem gerekiyordu girdim ormana ve hava artık kararmak üzereydi ve ormana girdiğimde artık çok geçti çunku orman çok derin ve dikti boyum kısa zayıf birisi olduğum için geri donemezdım ve drona ulasmak uzereydım 3 5 defa dustum süründüm derken ağacın tepesinde öten buzzer ve flaşı gördüm ama bi sorun vardı agacın dibi alçaktaydı baya hemen otların içine girdim ve artık ağacın dibindeydim dron da üstümdeyi ama hava artık kararmıştı butun bunlar olurken abim gelmişti öz abim deil tabi ki sonra konumumu hem polıs abime hem o abime attım polıs abide yoldaydı artık ( yolun basında bekle dediğim abi eve dondü kendi isteğiyle ) ben ilk çagırdıgım kişiye yolu canlı konum ile tarif ediyodum onlarda ilerledikçe buraya nasıl girdin falan diyorlardı ve butun bunlar olurken havlama sesi de duyunca iyice gerildim sonra ilk abim geldi su içtim sonra polıs abiyle fikir alışverişi yaptık polıs abide yanımıza gelecekti ve 3 müz yol açarak çıkacaktık akşam 19-23 saatleri arasında yaşanıyor bunlar polıs abide gelmişti artık cıkmalıydık dronu aldım hazırlandım ve hazırdık yavasca ve güclükle ilerlemeye basladık birbirimize tutunduk ellerimizde fener ilerlemeye çalışıyorduk dakikalar saatler süren çaba sonuucu yola cıkmıstık yolu 300m tırmandık tepede oturduk sonra 700m aşağıya indik ve evlerimize ulastık çizilmeyen agrımayan yerımız kalmamıştı.

ormana girme sebebim canlı konum yanı dronu almam kesindi ama ormanı bilmediğim için dalmıştım ve sonucu böyle oldu o 2 abimin hakkını ne yapsam ödeyemem biliyorum ve cok kalpten allah razı olsun diyorum bazen ınternetten tanıstıgın ınsanlara can borcun olur benımkıde öyle oldu bundan da şiakyetçi değilim cok minnettarım aşağıda gerekli video ve görselleri göreceksiniz.

siz siz olun böyle durumda asla ekipsiz girmeyin ormana hele aksam vakti

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme: