[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

Arda Erkan' Alıntı:
Mehmet abi, Burak ve benim adımı listeden kaldırabilirsin.Kendi isteğimle katılmaktan vazgeçtim.

Kendi sitemiz içinde yapılan buluşmalarda tekrar görüşmek üzere herkese iyi eğlenceler,keyifli seyirler :)

ADANA BULUŞMASINA İŞALLAH GELİRŞEN HEMŞERİM.

Lafı açılmışken Adana buluşmasının tarihinide belirleyelim [emoji3]

:RCKolik: ailesi hevesimi kırıp geliyorum.
Festival bahane aslında, kos koça :RCKolik: ailesi ile tanışmak için biletimi aldım. : :)
Mehmet abi ben ve abim geliyoruz. kendi çadırımızla, çadır kurmak problem olmaz her halde :rolleyes:

Kaan ÖZLER' Alıntı:
:RCKolik: ailesi hevesimi kırıp geliyorum.
Festival bahane aslında, kos koça :RCKolik: ailesi ile tanışmak için biletimi aldım. : :)
Mehmet abi ben ve abim geliyoruz. kendi çadırımızla, çadır kurmak problem olmaz her halde :rolleyes:
tanışma konusu önemli diğer buluşmalarda nasıl oluyor bilmiyorum ama bence bu buluşmada bir çok kişi ilk defa görüşeceği için ayrı bir alan belirleyip orada bir tanışma toplantısı düzenleyelim buradan ismini çok gördüğüm tanıdığım insanlarla yüz yüze tanışmak çok iyi olacaktır, aksi halde şöyle bir şey olabilir ismini forumda çok duyduğumuz bir arkadaşımız Rckolik tişörtü olmadığı için tanışamayabiliriz.

Burdan çıkan bir sonuç da;

Tshirt de önemli :laugh:

bencede tişört olmadan olmuyor. :agreed:
Malesef tişört ve şapka siparişleri miktarı tutmadığı için, iptal olmuştu.
Ama sorun olucağını sanmıyorum.

Ben tişört giyemiycem, ama karanfil takarım ;D

Emre Kaman' Alıntı:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
;D ;D ;D

Kaan ÖZLER' Alıntı:
Harika haber. Demek seninle de tanışmak nasip olacak Kaan :thumbup: Aslında kendi çadırınıza bile gerek yok. Sıfır çadır, yastık ve battaniye verecekler. İlla kendi çadırımız olsun derseniz de alan sıkıntı olmayacaktır ;)

Mustafa Çoban.' Alıntı:
tanışma konusu önemli diğer buluşmalarda nasıl oluyor bilmiyorum ama bence bu buluşmada bir çok kişi ilk defa görüşeceği için ayrı bir alan belirleyip orada bir tanışma toplantısı düzenleyelim buradan ismini çok gördüğüm tanıdığım insanlarla yüz yüze tanışmak çok iyi olacaktır, aksi halde şöyle bir şey olabilir ismini forumda çok duyduğumuz bir arkadaşımız Rckolik tişörtü olmadığı için tanışamayabiliriz.
Dediğinde haklısın Mustafa. Ama geçen seneki alan yeniden düzenlendi. Ilk gün hepimiz Tisörtlerimizi giyeceğimiz için illa ki fark ediliriz diye düşünüyorum :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Burdan çıkan bir sonuç da; Tshirt de önemli :laugh:
Aynen Rasimim :laugh:

Emre Kaman' Alıntı:
Bu fikir en iyisiymiş Emre, şahsen aklıma gelmemişti :lollol: :lol:

Emre Kaman' Alıntı:
Güzel fikir belki karanfili başkalarına acayip gelebilir ama kendi tanıtım kartlarımızı yazabilir ve boynumuza asarız buradan da Excel formatında paylaşırız herkes çıkarıp asar boynuna nasıl derli doplu bir organize olduğumuzda anlaşır tabi benimki Emre üstadtan alıntı fikir.

Benim kartım duruyor hala :coolxf:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
Lafı açılmışken Adana buluşmasının tarihinide belirleyelim [emoji3]

Özkan abi şu Yozgat aradan çıksında. Ondan sonra zaten kaşıntı başlar Kasım, Aralık gibi.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Harika haber. Demek seninle de tanışmak nasip olacak Kaan :thumbup: Aslında kendi çadırınıza bile gerek yok. Sıfır çadır, yastık ve battaniye verecekler. İlla kendi çadırımız olsun derseniz de alan sıkıntı olmayacaktır ;)

Bende sizinle tanışacağımdan dolayı çok memnun olucam Mehmet abi :)
Aslında tamamiyle iyi niyetimden , dolayı çadır getiriyorum. Boş çadır bulamayan arkadaşlar diye , kendi çadırımı getiricem. 4 kişiliktir ;D

KONUKLARIMIZIN DİKKATİNE!

Festivalimizin yapılacağı tarihlerde Yozgat'ın coğrafi konumunu da göz önünde bulundurarak hava durumunun gündüz vakitlerinde sıcak, akşam vakitlerinde ise serin olacağını ön görmekteyiz. Kıyafet seçimlerinizi buna göre yapmanızı rica ederiz.

PİLOT-TR