3d yazıcıyı aldıktan sonra uçak satın almayı düşünmüyordum. Ama satın almış oldum 
Baştan anlatayım 
Bir ay kadar önce bu uçağı satın almayı düşünüyordum. Fakat Türkiye'de satan bir yer yok. Yurt dışından satın almak da pek mümkün değil gibiydi. Yurt dışında bir akrabam vardı. Onunla konuştum acaba gelirken getirebilir misin diye. Vergisi benim için sorun değildi ama malum Türkiye'ye girişte falan baya problem çıkarabilirdi. Aradım baya gümrük memurlarıyla falan konuştum. Uzun lafın kısası güvenemedim. Her türlü problem çıkabilirdi gümrükte. Haliyle bende akrabama getirme demiştim. Umudu da kesmiştim
Ama akrabam bana sürpriz yapmış ve satın almış. Tabi çok şaşırdım ve sevindim
Getirirken sıkıntı olmasın diye kutusundan falan çıkarmışlar. Şansları yaver gitmiş ve sorunsuz Türkiyeye girmişler.
Uçağın fiyatı 400 dolar veya 360euro civarı. Bir sitede indirimli hali 320 euroydu. Oradan satın almış. Yani bana gelişi 5750 falan oldu. Türkiye'de dolar ve Euronun aynı fiyat olması da baya işime yaramış oldu. Hesaplarıma göre Türkiye'de satılacak olsa fiyatı 10800₺ olması lazım. Ultimate 3dnin Türkiye ve yurt dışı fiyatıyla karşılaştırma yaparak böyle bir sonuç buldum.
Velhasıl kutusu olmadığı için kutu açılımı videosu ne yazık ki yok. Hemen uçağın montajını ve ayarlarını yapıp uçuşa gittim. Bendeki 4s 2000mah piller ufak geliyorlar biraz. Ama en uç kısma koyarak Cg ayarladım.
Uçak çok güzel uçuyor. Ama bu uçak da durmuyor
Burnu aşağı dönükse alabildiğine gidiyor. Uçakları durdurmayı bir türlü öğrenemedim. Hız konusunda çok iyi. Tam gazda ilk defa bu kadar hızlı uçabilen bir uçağım oldu. Kontrolü falan çok kolay. Ters uçuşlarda çok dengeli. Hafif gazla çok rahat harrier falan yapabiliyor. Uzun zamandır uçak uçurmadığım için baya paslıydım ama keyifli uçuşlar yaptık.
Benim küçük tosbağanın abisi de gelmiş oldu
Bir ay kadar önce bu uçağı satın almayı düşünüyordum. Fakat Türkiye'de satan bir yer yok. Yurt dışından satın almak da pek mümkün değil gibiydi. Yurt dışında bir akrabam vardı. Onunla konuştum acaba gelirken getirebilir misin diye. Vergisi benim için sorun değildi ama malum Türkiye'ye girişte falan baya problem çıkarabilirdi. Aradım baya gümrük memurlarıyla falan konuştum. Uzun lafın kısası güvenemedim. Her türlü problem çıkabilirdi gümrükte. Haliyle bende akrabama getirme demiştim. Umudu da kesmiştim
Ama akrabam bana sürpriz yapmış ve satın almış. Tabi çok şaşırdım ve sevindim

Uçağın fiyatı 400 dolar veya 360euro civarı. Bir sitede indirimli hali 320 euroydu. Oradan satın almış. Yani bana gelişi 5750 falan oldu. Türkiye'de dolar ve Euronun aynı fiyat olması da baya işime yaramış oldu. Hesaplarıma göre Türkiye'de satılacak olsa fiyatı 10800₺ olması lazım. Ultimate 3dnin Türkiye ve yurt dışı fiyatıyla karşılaştırma yaparak böyle bir sonuç buldum.
Velhasıl kutusu olmadığı için kutu açılımı videosu ne yazık ki yok. Hemen uçağın montajını ve ayarlarını yapıp uçuşa gittim. Bendeki 4s 2000mah piller ufak geliyorlar biraz. Ama en uç kısma koyarak Cg ayarladım.
Uçak çok güzel uçuyor. Ama bu uçak da durmuyor
Benim küçük tosbağanın abisi de gelmiş oldu
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme: