Epo kargo uçağı

Celalettin Yazkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
Diğer forumda bir arkadaşım paylaşmış eğlenceli bir video paylaşayım dedim.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Epo kargo uçağı

Ben daha önce ft'nin iki modelini yapmıştım. Şu an elimde malzeme var. Hangi modeli yapayım diye bakarken görmüştüm. Ama gözüm kesmedi. Çok büyük görünüyor.

Epo kargo uçağı

Cahit Kaş' Alıntı:
Ben daha önce ft'nin iki modelini yapmıştım. Şu an elimde malzeme var. Hangi modeli yapayım diye bakarken görmüştüm. Ama gözüm kesmedi. Çok büyük görünüyor.
Bence de çok gerekli bir model değil bu. Arkadaşların spitfire modeli var o çok güzel .

Epo kargo uçağı

Ben diger zagiye benzer olani daha cok begendim :D

Epo kargo uçağı

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ben diger zagiye benzer olani daha cok begendim :D

Valla bomba bişey o. Akşam bir bakayım planı varsa bi tane yapasım geldi. Boşta motor esc falan da var :D

Epo kargo uçağı

Emre Kaman' Alıntı:
Valla bomba bişey o. Akşam bir bakayım planı varsa bi tane yapasım geldi. Boşta motor esc falan da var :D
Aynen Emre. Plani bulup paylasirsan bir tane de ben dusunenilirim. 120 cm Zagiyi tasimaya usendigim icin 1 yikdan fazladir yatiyor. Hic olmazsa bu ufakligi posete atip sahada aralarda keyif icin ucariz :D

Epo kargo uçağı

Bunun benzeri burada var

Aslinda guzel, eglenceli model olmus :)

Epo kargo uçağı

tamerkaymakci' Alıntı:
Bunun benzeri burada var

Aslinda guzel, eglenceli model olmus :)
Ben de kucuk modelin plani zannedip heyecanlanmistim Tamer :D

Epo kargo uçağı

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aynen Emre. Plani bulup paylasirsan bir tane de ben dusunenilirim. 120 cm Zagiyi tasimaya usendigim icin 1 yikdan fazladir yatiyor. Hic olmazsa bu ufakligi posete atip sahada aralarda keyif icin ucariz :D
Yine yakaladınız bir mikro kılıklı model ben de arastirayim bakalım bulabilirsem burada paylaşırım.

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Yine yakaladınız bir mikro kılıklı model ben de arastirayim bakalım bulabilirsem burada paylaşırım.
Aynen Abi :laugh: Buyuk modelin derdi de buyuk oluyor ;D

Epo kargo uçağı

Mini model olarak bunu yapmistim. Ama motoru fircali kullandim, agirlik merkezinide tutturamamistim:)

Ilk havalandirdigimda burnunun ustune cakildi:)

Ama guzel mini model. Belki kanatlari katlanmiyor olabilir ve planada gerek yok, isi bilen ezbere de yapabilir ama hosuma gidiyor yinede :)

Epo kargo uçağı

Bizim forumda bu arkadaşın yaptığından kat kat daha iyisini yapacak modelcilerimiz mevcut.Sadece gövde içine monte edilecek fazladan bir servo ile kanatlar açılır kapanır hale getirilecek sitelerini inceledim bu modele rastlayamadım videoyu dikkatli izleyince gövde içindeki bir servo kanatları açıp kapatıyor onu görebildim.

Epo kargo uçağı

Kanatlarin katlanmasina gerek varmi? Zaten kucuk bir model. Her yerde tasinir. Ben bunu yapacak olursam fpv ekipmani takmadan durmazdim herhalde.

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Epo kargo uçağı

Bence gerek yok. Ben seklini beğendim. Benzerini bulabilirsek de olur benim ıcın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Epo kargo uçağı

Valla arkadaşlar ben bu modeli beğendim. %p Alışılmışın dışında eğlenceli b ir şey. :) Fırsatım olsa yapmak isterdim doğrusu.