Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçenlerde sipariş ettiğim fbl 100 elime ulaştı yalnız şu linkteki sorunun aynısı bendekinde de mevcut v922 ile aynı yapıya sahip olduğundan bana yardım edebileceğinizi düşündüm şimdiden çok teşekkür ederim
Arkadaşlar geçenlerde sipariş ettiğim fbl 100 elime ulaştı yalnız şu linkteki sorunun aynısı bendekinde de mevcut v922 ile aynı yapıya sahip olduğundan bana yardım edebileceğinizi düşündüm şimdiden çok teşekkür ederim
Zafer Bey konuyla alakalı hassasiyet ve heycanınızı çok iyi anlıyorum. Haklı olarak biran önce çözüm bularak endişelerinizi gidermek ve biran önce uçuşlara başlamak istiyorsunuz, buda tamam.
Ama bir selam bile vermeden, kendinizi tanıtacağınız bir tanışma konusu bile açmadan ilk mesajınız acil yardım olursa sağlıklı cevap alma ihtimaliniz de azalır diye düşünüyorum. Keşke ilk mesajınız hiç olmazsa bir merhaba olsaydı.
Bu arada linki kopyalamayı unutmuşsunuz ortada bir link falan yok.
Zafer Bey konuyla alakalı hassasiyet ve heycanınızı çok iyi anlıyorum. Haklı olarak biran önce çözüm bularak endişelerinizi gidermek ve biran önce uçuşlara başlamak istiyorsunuz, buda tamam.
Ama bir selam bile vermeden, kendinizi tanıtacağınız bir tanışma konusu bile açmadan ilk mesajınız acil yardım olursa sağlıklı cevap alma ihtimaliniz de azalır diye düşünüyorum. Keşke ilk mesajınız hiç olmazsa bir merhaba olsaydı.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kusura bakmayın arkadaşlar olaydan anlaşılacağı gibi daha yeniyim Kedimi tanıtmadığım ve selam vermediğim için ayrıca özür diliyorum. Aslında yeterince araştırmadan 6 kanallı mikro heliye merak saldım sonuç olarak sıkıntısını çekiyorum.Forumdan v922 incelemelerini daha yeni gördüm keşke önceden fark etseydim her şey daha kolay olurdu. v922 incelemesi bulunmaz nimet ayrıca teşekkür ediyorum . videoda görüldüğü gibi bendede böyle bir dengesizlik oldu sebebini az çok anladım ama sizinde değerli yorumlarını bekliyorum. Bir de fbl 100 ve v922 nin parçaları birbirine uyumlu araştırdığım kadarıyla uyumlu olmayan bir parçası var mıdır? Teşekkürler
.... videoda görüldüğü gibi bendede böyle bir dengesizlik oldu sebebini az çok anladım ama sizinde değerli yorumlarını bekliyorum. Bir de fbl 100 ve v922 nin parçaları birbirine uyumlu araştırdığım kadarıyla uyumlu olmayan bir parçası var mıdır? Teşekkürler
İkinci sorunuz içinse aşağıdaki konu sanırım size yardımcı olacaktır.
Eğer ilk konudaki bilgilerde yardımcı olmaz ise (sanki biraz fazla aileron kontrolü alıyor gibi) kumandanızdan hold'u aktif edip (böylece pervane dönmez) gazı minimumdan makismuma doğru hareket ettirirken helinin swashplate hareketini görebileceğimiz şekilde yakın çekim bir video paylaşın lütfen. Swashplate'in hareketleri normal mi görelim.
Bence ilk enerji verildiği anda düz bir zeminde ve hareketsiz durmadığı için bu sorun oluyor. Bunu forumdan okumuştum ve V922 de test ettim. Gerçekten düz zeminde enerji verilmezse ya da enerji verildikten hemen sonra hareket ettirilirse, gaz verdikten sonra servolar kendiliğinden saçma sapan hareket ediyor.