FBL 100 - V922 Brushless Çevirme Çalışması
Zafer Bey,
Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz. Zamanında benimde kendimi zor tutup, uzak durduğum bir konuyu ele almış ve başarmış gözüküyorsunuz

Konunun bir numaralı takipcisiyim
Öncelikle hemen bir kaç soru sorayım
1- Sizin heli FBL100 mu V922 ? Yani üretici Hisky mı ? Şayet öyle ise elinizdeki kumanda hangisi ?
Bunları neden soruyorum derseniz, Brushless cevirme sonrası kumanda üzerinde herhangi bir değişiklik yaptınız mı onu merak ediyorum öncelikle.
2- Siz mesela sadece ana motoru Brushless yapıp, kuyruk motorunu fırçalı bırakan modelciler gördüm ama onlarda kuyruk kaçması yokken, ben yaşadım diyorsunuz.
Bunun sebebi büyük ihtimal, onlar helilerini HT-8 modulu kullanarak kendi kumandalarını üzerinden uçuruyorlar. Bildiğiniz üzere brushless cevrim sonrası kafa devri yükseliyor. Bu durumda Pith ve Throtlle Curve değerleri ile oynamak gerekiyor. Eğer siz bunları değiştirmedi iseniz, o zaman kuyruk kaçması normal.
3- Bir de rica etsem, sizden sonra bu işlemi yapmayı düşünenler için bağlantı detaylarını da paylaşabilir misiniz
4- ESC aldıktan sonra herhangi bir programlama yaptınız mı ?
5- Toplam Maliyet ne oluyor acaba ?
6- Bir de yukardaki mesajda link olarak V933 (FBL80) vermissiniz. Yanlışlık oldu galiba ?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
7- Bu konuda zamanında ben şu forumu takip ediyordum. Siz de bundan mı yararlandınız ?
Şimdilik bu kadar

Bence gayet başarılı bir çalışma olmuş, öncelikle cesaret ve sonrası başarılı uygulama için tekrar teşekkürler

İlerleyen zamanlarda ince ayarlar ile daha da mükemmel olacağınız düşünüyorum.
Bu durumda bize de konuyu hemen INDEKS sayfamıza ilave etmek kalıyor

, eminim ilerleyen zamanlarda en popüler konulardan bir tanesi olacak
NOT: Bu arada video paylaşımı şu şekilde yapıyoruz. Sizin video izleyebilmek için PC'ye indirmemiz gerekiyor. Oysa önce youtube yükleyip sonra da linki aşağıdaki konu da anlatıldığı şekilde paylaşırsak, biz kullanıcılar için daha kolay bir çözüm olacaktır.
Ben mesela sizin videonuzu çoktan yükledim ve burada paylaşıyorum
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol