Gaz kolu sağ sol oldu

Katılım
21 Eyl 2016
Mesajlar
67
Tepkime puanı
1
Yaş
21
Merhaba saygıdeğer rckolik üyeleri
Uçağın kontrollerini bağlamayı başardım kanat ve kuyruk doğru bir şekilde hareket ediyor ama motoru bazen hareket ediyor bazen etmiyor motorun açılığ açılmaması ile ilgili kumandada bir kombinasyon var mı?Çünkü kurcalarken açılıyor ama kapatıp açınca nasıl olduğunu bilemedik denkgele kolları hareket ettirince çalışıyor.İkinci sorum motor çalışınca normalde gaz kolunu ileri ittirirsin güç artar ya ama bunda gaz kolunu sol tarafa çevirince gaz artıyor yani yukarı-aşağı değil sağ sol oldu.Bunu nasıl düzeltebilirim
Hatam varsa affola yeni üyeyim.
 
Gaz kolu sağ sol oldu

bence sen herşeyi okumalısın böyle bir sonuca varamassın bunların hepsinin cevabı sabit konularda var hepsi indexlenmiş güzelci dizilmiş sunulmuş okursan bulursun.
 
Gaz kolu sağ sol oldu

Esc yi 3. Kanala bağlayın. Daha sonra esc kalibrasyonu yapın. Esc kalibrasyonu ile ilgili google de forumda cevaplar bulabilirsiniz.

Edit: genelde gaz kanalı alıcıda 3. Kanal oluyor ama bazılarında yerler değişik oluyor. Esc yi gaz kanalına bağlamanız lazım
 
Gaz kolu sağ sol oldu

Valla hatan çok. Yeni başlayanlar diye index var, o kadar konu var, hiç birini okuma, habire konu aç...sen daha kumandanı tanımadan uçak uçuracan demi :mad: Diğer konuyu da patlatıvermişsin, "simülatör" diye kocaman başlık var, hiç baktın mı?

Bu hızla konu açmaya devam edersen hızını düşürmek zorunda kalacağız Hasan...