GB 700...
burdaki kimse inanın ne ukala nede kendini begenmiş siz oylesine muz şeklinde bir orta açmışsınız ki kime gelişine vurdu , kimi rövaşata kimi vole kimde vuramadı
yaklaşık 3 yıldır goblin kullanıcısı olarak , benim size tavsiyem şu şekilde olucak , forumda bilinen ve uygun fiyata brain ve ıkon satan arkadaşlara var , bence illaki sıfır takıntınız yok ise yurt dışından cok daha uyguna alabılırsınız...
goblınde msh ıkon & braın kullandım uzunca bir sure , başarılı ve kolay bir unıte , sonrasında bu hıgh end hastalıgından ötürü , sk720 black aldım , ınanın cok cok cok farkli bir unite , baktıgınızda hepsı ucuruyor ama farki kullanınca bende anladım log tutmasından tutun tıtresım analizine kadar ... en buyuk dez avantajı detayli olarak her modelcinin ayarlıyacagı bir unıte degil ...
gelelim servolara ...
o servolar bu helıde iş görürmü evet görür kimse de ds615 in hakkını verebilecek kapasitede degil ama burda ki mevzu birazda kendini şımartmak gibi oldugundan ferrariye , lassa takmak gibi olucak biraz

servo olarak ben goblinimde 2 yıldır sorunsuz sıkıntısız rjx leri kullandım kullanmaktayım , pilot tr de TR distiribitörüdür soyledıgım markanın ve urunlerının arkasında duran bir firmadir bu yuzdende mantıklı ve makul bir seçenek olabilir he dersenizki bu da Highend olucak bende kendime yeni aldıgım servolari süpriz olsun yeni servolarım şimdilik önerebilir veya torq servolari önerebilirim veya mks X8 , rjx leri de değiştirdim 1 hafta içinde max. elimde olmuş olur muhtemelen o zaman paylaşırım sizinlede
rjx ler bile cidden başarılı sorunsuz sıkıntısız 2 -3 yıldır kullanıyorum , yeni aldıgım servolar da HV brushless rjx ler hv ama brushless degil ve cidden çok başarıli bir sekilde kullandım , rjx leri söküp raptor E700 ume takıcam bu aldıgım servolarda goblinime onlarıda geldiğinde paylaşırım sizinle

ama bu ds 610 la olmaz kardeşim bu heliye derim ben ...
goblınde kullandıgım bence kontronıkden sonra fıyattan dolayı ulaşamam o yuzden kıstas yapmıyorum , en ıyı 2 motor secenegi diyecim kullandım , bunlardan birisi scorpion 540 kv world speed champ. serisi ---
muazzam bir motor cidden goblini çıldırtıyor hatta yur dışı forumlarda tek tuk bakınırken , bloga ıyıce vıdalanmadıgından sanırım blok parçlamışlıgı bile var o yuzden helikiller diyorlar bu motora , diyende hatırladıgım kadari ile Ludwig Fourie

cidden çok farkli bir motor 540kv inanılmaz devirli bir motor ...
sonrasında değişiklik merak için quantum 500 kv aldım , ( bu arada scorpionun rengi benim daha cok hosuma gidiyor

) inanın model gene farklılastı pinyon değişmek zorunda kaldım 500 kv oldugundan 23T pinyon taktım , model farklılaştı gene ınanın ılk 3-5 ucus esc ayarları ve motora alışma ayarları ile geçti diyebilirim ... bu motorda kagıt uzerınde scorpıondan guclu , gucun lımıtlerını zorlamaya calıstım ama benım pılotajım bu motorları lımıtlerınde test edıcek sevıyede degıl dıyebılırım quantum cidden torq lu bır motor ve bunu sıze her devırde hıssettırıyor...
ıkısıde sizi pişman etmez , ama scorpion daha az akım cektıgınden ayarlar ıle performansan cok odun vermeyerek bıraz daha fazla ucus sureri elde ediyordum ben ...
hayırlısı olsun umarım kafanızdaki setupda guzelce bır goblın toplarsınız ama setup ıcın acele etmeyın arastırın kesın alıcam dedıgınızde bıle gene acele etmeyin