Duyuru Gereksiz Konu Açma ve benzer mesaj paylaşımları hakkında

Bu konu Yönetim tarafından bilgilendirme amacıyla açılmıştır.

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,452
Tepkime puanı
43,427
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Öncelikle bu konu herhangi bir kişiyi hedef alarak açılmamıştır. Son dönemde gittikçe artan bir sorunu tespit ve bilgilendirme amacıyla açılmıştır.

Son dönemde özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlar arasında şöyle bir MODA başladı :angry:

1- Daha önce açtığı bir konu dururken, benzer konuda YENI KONU AÇMAK.
İçerikte küçük bir değişiklik olunca lütfen bu değişikliği YENI KONU açarak paylaşmayınız. Mevcut konunuz üzerinden devam ediniz.

NOT: Eğer paylaşılan şeyler yeni ve farklı teknik bilgi içeriyor ve başkaları tarafından da kullanılabilecek ise, o zaman bunların YENI KONU olarak paylaşılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Aksine seviniriz :)

2- Sorusuna hemen cevap alamayınca aynı soruyu farklı konular altında MESAJ olarak paylaşmak.
Eğer sorduğunuz sorunun cevabını bilen birisi varsa, er ya da geç zaten ILK mesajınıza cevap verecektir. Aynı sorunu defalarca sormanız cevap alma ihtimalini arttırmaz, bilakis azaltır.

Bu zor ve sıkıcı dönemlerde insanları daha fazla germeyelim diye şu ana kadar bu konularda pek katı olmadık. Ama bu şekilde giderse yıllardır korumaya çalıştığımız forum ortamı bozulacak ve ortalık konu çöplüğüne dönecek ki bizler buna müsade edemeyiz.

Bundan sonra yukarıda belirtilen durumların olması halinde 2.bir uyarı yapılmadan GEREKSİZ KONU veya MESAJLAR SILINECEKTIR.
Bu davranışta ısrar eden üyelerimizin ÜYELİKLERİ de SİLİNECEKTIR.


Kimse sonra darılıp, gücenmesin lütfen :saygilar: