Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,885 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Kas 2013 #1 Madem bu kadar büyük yapıyorsuni 1 tık daha büyük yap ki içine bin kendin uç Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Madem bu kadar büyük yapıyorsuni 1 tık daha büyük yap ki içine bin kendin uç Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mesut AKIN RcFanatik Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 3,164 Tepkime puanı 3,627 Yaş 44 Konum Kocaeli -Gebze İlgi Alanı Uçak 22 Kas 2013 #2 Giant Scale RC Pitts Python o nasıl bi iniş :-\ kırdı modeli ya başka bi vidyosunuda buldum Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Giant Scale RC Pitts Python o nasıl bi iniş :-\ kırdı modeli ya başka bi vidyosunuda buldum Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,885 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Kas 2013 #3 Giant Scale RC Pitts Python Mesut AKIN' Alıntı: o nasıl bi iniş :-\ kırdı modeli ya Genişletmek için tıkla ... Evet, aynen üst. Fakat ben yazmayı unutmuşum Gerçekten iniş sırasında insanın içi cız ediyor :-\
Giant Scale RC Pitts Python Mesut AKIN' Alıntı: o nasıl bi iniş :-\ kırdı modeli ya Genişletmek için tıkla ... Evet, aynen üst. Fakat ben yazmayı unutmuşum Gerçekten iniş sırasında insanın içi cız ediyor :-\
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,864 Tepkime puanı 15,537 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Kas 2013 #4 Giant Scale RC Pitts Python Mesut AKIN' Alıntı: o nasıl bi iniş :-\ kırdı modeli ya Genişletmek için tıkla ... Hakikaten oldumu şimdi bu.
Giant Scale RC Pitts Python Mesut AKIN' Alıntı: o nasıl bi iniş :-\ kırdı modeli ya Genişletmek için tıkla ... Hakikaten oldumu şimdi bu.
B bartu(the jet cat ) Uye Katılım 11 Eyl 2013 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Yaş 25 22 Kas 2013 #5 Giant Scale RC Pitts Python adamlar aşmış artık hele türbin motorları yurtdışında bedavaya dağıtıyorlar heralde Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Giant Scale RC Pitts Python adamlar aşmış artık hele türbin motorları yurtdışında bedavaya dağıtıyorlar heralde Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Celalettin Yazkan RcFanatik Katılım 11 Ocak 2013 Mesajlar 3,614 Tepkime puanı 3,131 Yaş 60 Konum istanbul/çekmeköy İlgi Alanı Uçak 23 Kas 2013 #6 Giant Scale RC Pitts Python Belki kaçınıc defadır yazıyorum sıkıldınız ama NAKİT ___ VAKİT ____ İMKAN
Giant Scale RC Pitts Python Belki kaçınıc defadır yazıyorum sıkıldınız ama NAKİT ___ VAKİT ____ İMKAN
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,510 Tepkime puanı 2,870 Yaş 27 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 11 Ara 2013 #7 Giant Scale RC Pitts Python Bu kadarı da abartı ya Buna o kadar para veresiye ben olsam gider microlight alırım kendim uçarım
Giant Scale RC Pitts Python Bu kadarı da abartı ya Buna o kadar para veresiye ben olsam gider microlight alırım kendim uçarım
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,864 Tepkime puanı 15,537 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 11 Ara 2013 #8 Giant Scale RC Pitts Python Kadir Kurt' Alıntı: Bu kadarı da abartı ya Buna o kadar para veresiye ben olsam gider microlight alırım kendim uçarım Genişletmek için tıkla ... Bu elemanlarda emin ol o da vardır Kadir.
Giant Scale RC Pitts Python Kadir Kurt' Alıntı: Bu kadarı da abartı ya Buna o kadar para veresiye ben olsam gider microlight alırım kendim uçarım Genişletmek için tıkla ... Bu elemanlarda emin ol o da vardır Kadir.
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,510 Tepkime puanı 2,870 Yaş 27 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 12 Ara 2013 #9 Giant Scale RC Pitts Python Türker Akgün' Alıntı: Bu elemanlarda emin ol o da vardır Kadir. Genişletmek için tıkla ... Vardır Türker abi
Giant Scale RC Pitts Python Türker Akgün' Alıntı: Bu elemanlarda emin ol o da vardır Kadir. Genişletmek için tıkla ... Vardır Türker abi