- İlgi Alanı
- Uçak
Şahsen jet motorunda geçikme yaşandığını bu proje ile öğrendim![]()
Abi sizin içni gereksiz bilgi zaten
Şahsen jet motorunda geçikme yaşandığını bu proje ile öğrendim![]()
Yok artıkYeni proje yok dedim ama rahat duramadım, dün gece yeni bir uçak yapmaya başladım, sabah şu hale gelmişti![]()
Yok artık
Hayırdır bakıma mı geldi ?
Bu arada, bir onceki sayfada Sumer abiyle aranizda cok guzel anlasiyorsunuz ama, benim gibi cahiller anlamiyor arkadaslar ? wheel landing nedir, 3 point landing nedir?
Doküman müthiş de tersi de var mı? Transition to tricycle airplanes gibi?!![]()
İyi de senelerce tailwheel uçurunca geçiş çok zor oluyor. Bugün de kaç inişte güç bela ilk ana dikmeleri koyabildim yere.Abi o işin standartı zaten![]()
İyi de senelerce tailwheel uçurunca geçiş çok zor oluyor. Bugün de kaç inişte güç bela ilk ana dikmeleri koyabildim yere.
İyi iyiiiii???
Ayrı ayrı yerlerde aynı sorunları yaşıyoruz desene
Demekki filoda her daim bir tane burundan tekerlekli uçak bulundurup “current” kalmak için her ay en az 3 iniş kalkış yapmak gerekli
Bak şimdi aklım da airacobraya kaydı iyi mi...
Valla şimdilik öngörülebilir bir plan yok. Sevgili arkadaşım Kahraman hem tasarım hem de baskı yapıyor. En son T28 için dummy motor bastı. Valla dibimiz düştü. Sonra 85cc P47 için bastı. Tam düştü dibimiz.3D printerı ne zaman alıyorsun![]()
Valla şimdilik öngörülebilir bir plan yok. Sevgili arkadaşım Kahraman hem tasarım hem de baskı yapıyor. En son T28 için dummy motor bastı. Valla dibimiz düştü. Sonra 85cc P47 için bastı. Tam düştü dibimiz.![]()