Gunaydin Forum

Günaydın herkese :) internette dolaşırken çok güzel bir tecrübe yazısı gördüm paylaşmak istedim. Keyifli forumlar.

youtube dan izlenen videolar üzerine kameralı quadcoptere merak sarılır. çin sitelerinden araştırılır, güvenilir bir siteden 50 dolareslik bir model sipariş edilir. bir site 20 günü geçip temin edemez, bunun üzerine diğerinden sipariş geçilir. tedarik süresi, ptt kargosu bilmem ne derken yaklaşık 2 ayda quadcoptere kavuşulur. geldiği akşam bir çocuk mutluluğuyla evde deneme uçuşları yapılır ama alan dar olduğu için "kontrolü zormuş yarın açık havada denerim" denir.

ertesi gün sahile inilir. alet düşük hız modunda olmasına rağmen gaza hafif basınca birden 15-20 metre yükselir ve bir anda kontrol kaybedilerek yere çakılır. ufak sıyrıklar oluşur ama cihaz çalışmaya devam eder. hadi bu sefer olacak derken yine birden yukarı fırlar. düşmesin diye gazı da kesemiyorum, sağını-solunu, ileri gerisini öğrenmeye çalışırken çocuk parkına doğru ilerlemeye başlar, tabi kumanda elimde ben de peşinden ilerliyorum. bir an adımıma dikkat ediyim derken anlık kafamı çevirmemle helikopter kaybolmuştur. kumanda da gaza basılıdır ama 200 gramlık şey gökyüzünde kaybolmuştur. artık düştüğünden emin olarak yaklaşık 1 saat parkın altı üstüne getirilir, hatta mısırcı amca "evet beyaz bişey gördüm sanki" der ama nafile. benim 50 dolares, 2 aylık hevesim 2. gününde kaybolmuştur.

salak mıyım? evet. bir daha alır mıyım? hiç sanmıyorum. bu tarz hobiler için yaşlandım sanırım

kumulatifvergimatrahi adlı kullanıcının yorumundan alıntıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın arkadaşlar [emoji851]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi