Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Aşağıdaki Resim ve mesaj "Tareq" facebook sayfasından alınmıştır. Artık diyecek başka ne kaldı bilemiyorum
TAREQ Mesaj: flying my t-rex 700 dfc in Turkey and talking with my friend about the setup ..
(Turkiye'de Trex 700 DFC helimi uçururken arkadaşlar ile ayar hakkında konusmamız)
Olay anının videosu mevcut. Tareqle sohbet eden Topmodelsin ortaklarından Emir Yanar. Helinin ayarı ile ilgili konuşuyorlarmış. Tareq kafayı çevirince Emir kahkaya boğuluyor. sen ne yaptın der gibisinden. Biz heli tersteyken ayağımız titriyor adam sohbet ediyor. Videoda 2:17'da başlıyor olay.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
video çok etkileyici gerçekten. baştan sona izledim. keşke benim de olsa demeden edemedim. bu helikopterin maliyeti ne kadar ? hem alımı sonrasınn da da bakımı ve bakım maliyeti bakım gereçleri tedarik kolaylığı yaşabacak skıntılar nelerdir...
Mecburen kendisi kullanıyor Deniz çünkü o sırada ondan başka o heliyi böyle kullanabilecek biri orada zaten yok.
Ayrıca bende oradaydım birebir şahidiyim. Evet sinir bozucu bir durum ama malesef Tareq sağolsun biraz iyi kullanıyor bu heli denen objeyi
Mecburen kendisi kullanıyor Deniz çünkü o sırada ondan başka o heliyi böyle kullanabilecek biri orada zaten yok.
Ayrıca bende oradaydım birebir şahidiyim. Evet sinir bozucu bir durum ama malesef Tareq sağolsun biraz iyi kullanıyor bu heli denen objeyi