Günün Videosu

Ben de ilk konuyu bulamamışım demek ki. Ve aradan tam 12 yıl geçmiş, yaşlarda yerine oturdu gerçekten. Oktay Bey'in bana çok yardımları olmuştur, MM400'ü falan birlikte yapmıştık, minnet duyarım. Ama en son görüşmemizin üzerinden herhalde bir 3-5 sene geçmiştir. Tekrar görüşmeyi çok isterim aslında.

Oktay Abi'nin benim için yeri çok özeldir. Bursa'da yaşayıp çalıştığım zamanlarda sıklıkla Orhangaziye giderdim, hem model uçurmaya hem keyifli sohbetlere. Kendisinden çok şey öğrenmişimdir ayrıca. İlk modellerim arasında olan Sig Kadet Mk2 ve 0.049 cox motorlu Q-tee yi onun web sitesindeki bilgiler sayesinde yapabilmiştim. Sonrasında şahsen tanışmak, atolyesinde misafir olabilmek çok kıymetliydi. Eğer bir şekilde temasınız olursa lütfen benden de çok selam söyleyin ve saygılarımı iletin. Kulağa çok zor gelse de benim de oralarda olduğum bir zamanda denk gelip görüşmeyi isterim ben de.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan
Vay vay dünya ne kadar küçük. Yıllar sonra farklı bir yerde yine beraberiz.

Bu arada @Özgür Evren Varol hocamızın gençlik yılları :D ve R/K İstanbul Model Piper J3 Cub modeli ile maiden öncesi pozu. Tarih 30.12.2006 :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Teşekkürler adminim, gençlik bir yana da o antenim ne kadar uzunmuş yahu :) şimdi bu vericileri elimize alsak kesin o antenleri birilerinin gözlerine sokarız yada sağa sola çarpar kırarız :lol::lol::lol:

Dediğiniz gibi dünya küçük, modelcilik dünyası daha da küçük. Ve tüm bu konulara dönüp baktıkça da şu küçücük dünyamızda zaten bir avuç olan modelcilerin nasıl sudan sebeplerle birbirlerini kırdıklarını hatırlayıp üzülüyorum...
 
Ülkemde bu hobinin populyerlik kazanması adına, abuk-subuk konuşan cahil insanları bilinçlendirmek adın böyle bir video çekdim ve sizlerle de paylaşmak istiyorum :) Tabii ki bu videonun çekilmesinde sizlerin yardımı paha biçilemez, çünki hem Logo 600 hem de Hirobo Freya 90 sizler sayesinde masanın üzerinde uslu-uslu duruyor :hoppa:. Teşekkürler :RCKolik:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Geçen hafta dikkatimi çekti.Başta dedim bu işte bir terslik var diye ama videonun sonunda durum netleşti.:lollol::bravo:
Keyifli seyirler.:)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol