Merhabalar değerli rckolik ailesi.. Birkaçgündür forumda ''uçurduuum uçurduuum'' nidaları atmıyorum.. neden dersiniz?..
şimdi kısaca yardımızınız ve değerli fikirleriniz gerekli. birkaç gün öncesinde uçuşta tuhaf bir ters rüzgarla uçak alabora oldu. ve güzel bi çakıldım.
sonrasında onardım ertesi gün tekrar uçuşa çıktım. fakat uçak kalkış anı ve sonrasında inanılmaz kafa kaldırmaya kontrol dışı kalmaya başladı. bu sefer kalkamadım. sonra duruma bakıp tekrar elden geçirdim ağırlık merkezi ve servoları.. sorun yok gibi duruyordu. bugün uçuşa çıktım fakat uçak havalanmamakta ısrarlı.. kalkarkalkmaz sola doğru kafa kaldırmaya devam etti. sahada tekrar baktım ama sorunu çözemedim. servolara detaylı baktım. ama ben anlayamadım nedenini. epey bi onarımdan geçtiği için uçağın heryeri silikon doldu haliyle.
neticede uçakla biraz inatllaşarak havalandım fakat inanılmaz kontrol zorluğu yaşadım. nihayetinde yine çakıldım.
Şimdi geleyim asıl söylemek istediğime .
uçak gövdesini değiştirmek istiyorum. elektronikleri kullanabileceğim başka hazır bir model almayı düşünüyorum. sade boş bir uçak. mevcut uçağım epey bi kırım yaşadı.
şimdi fikirlerinizi almak istiyorum. İnternette kullanılmış uçak gövdelerine rastladım. Bazıları köpükten hazır kitler.. bazıları ise balsadan. Yine hazır montajlı şekilde.
siz ne dersiniz.. ? benim gibi birine balsa hakmıdır.
yoksa yine köpükte eğitime devam mı etmeliyim.? uçuş karakteristiği olarak ne tavsiye edersiniz. Nasıl bir yol izlemeliyim..?
şimdi kısaca yardımızınız ve değerli fikirleriniz gerekli. birkaç gün öncesinde uçuşta tuhaf bir ters rüzgarla uçak alabora oldu. ve güzel bi çakıldım.
Şimdi geleyim asıl söylemek istediğime .
uçak gövdesini değiştirmek istiyorum. elektronikleri kullanabileceğim başka hazır bir model almayı düşünüyorum. sade boş bir uçak. mevcut uçağım epey bi kırım yaşadı.
şimdi fikirlerinizi almak istiyorum. İnternette kullanılmış uçak gövdelerine rastladım. Bazıları köpükten hazır kitler.. bazıları ise balsadan. Yine hazır montajlı şekilde.
siz ne dersiniz.. ? benim gibi birine balsa hakmıdır.