HAKRC Storm32 3 akslı gimbal kartının genel özellikleri ve ayarları

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba, bu haftanın videosunda daha önce incelemesini yaptığımız ve bluetooth modülünü kurduğumuz storm32 kartına bilgisayardan bağlanarak temel ayarlarını ve kullanım pratikliği sağlayan özelliklerini "bildiğim kadarıyla" göstermeye çalıştım. Kartın özelliklerinin hepsini anlattım demek çok yanlış olur kart gerçekten çok geniş imkanlara sahip ancak elimden geldiğince temel kullanım için gerekli olan noktalara değinmeye çalıştım. Video biraz uzun oldu ancak konu bütünlüğü sebebiyle ikiye bölmek istemedim. Umarım kart kullanıcıları için faydalı bir kaynak olmuştur. Önümüzdeki hafta yine bu kart üzerinden devam edeceğim, 2. imu neden gerekli ve bu özellik nedir nasıl kullanılır bir sonraki videonun konusu olacak. Sonrasında ise benim için en zor kısım pid bölümüne girmiş olacağım. :) Yorumlarınızı bekliyorum :)

HAKRC Storm32 İndeks konusuna ulaşmak için

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Bunlar yıllar yıllar önce ilk işim otomasyon sektöründeydi ve ilk ögrendigim şey ise okulda ismini bile duymadığım PID kontroldü :D O zamanlar sadece sayılı kişilerin bildiği ve ayarladığı PID kontrollün artık her kartta karşımıza çıktığına hala inanamıyorum :)

Neyse konuyu fazla dağıttım. Yine şahane bir anlatım olmuş kardeşim, ellerine emeğine sağlık :thumbup:
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İzzet Camcıoğlu
Bunlar yıllar yıllar önce ilk işim otomasyon sektöründeydi ve ilk önlendiği şey ise okulda ismini bile duymadığım PID kontroldü :D O zamanlar sadece sayılı kişilerin bildiği ve ayarladığı PID kontrollün artık her kartta karşımıza çıktığına hala inanamıyorum :)

Neyse konuyu fazla dağıttım. Yine şahane bir anlatım olmuş kardeşim, ellerine emeğine sağlık :thumbup:

Valla benim PID ile tanışıklığım çok yeni diyebilirim :) Şimdi korktum valla umarım saçmalamadan atlatabiliriz önümüzdeki haftayı :evil:

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler :):saygilar: