Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,215 Tepkime puanı 44,018 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 24 Eyl 2016 #16 Rasim Öztürk' Alıntı: Bazen diyorum neden uğraşıp duruyorsun Yine de dursun belki yirmi otuz sene sonra bi işe yarar Genişletmek için tıkla ... 35 yasına daha 5 sene var ama sorgulamaya erken başlamışsın Rasim Bizlerle aynı sebepten olabilir mı Sent from my iPhone using Tapatalk
Rasim Öztürk' Alıntı: Bazen diyorum neden uğraşıp duruyorsun Yine de dursun belki yirmi otuz sene sonra bi işe yarar Genişletmek için tıkla ... 35 yasına daha 5 sene var ama sorgulamaya erken başlamışsın Rasim Bizlerle aynı sebepten olabilir mı Sent from my iPhone using Tapatalk
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,049 Tepkime puanı 12,296 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 24 Eyl 2016 #17 Zararın neresinden dönersek kardır
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,876 Tepkime puanı 15,557 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 25 Eyl 2016 #18 Hobbywing Platinum V4 ESC'lerde Gaz Kalibrasyonu Rasim Öztürk' Alıntı: Bazen diyorum neden uğraşıp duruyorsun Yine de dursun belki yirmi otuz sene sonra bi işe yarar Genişletmek için tıkla ... Benim birçok kez başıma geldi, en kötü ihtimalle birgün sana lazım olabiliyor Rasim. Üzerinden zaman geçince birşeyi beceremeyip mecburen kendi videolarını oturup izlerken bulabilirsin kendini. Şaka bir tarafa böyle bir platformda ben emeklerin boşa gitmeyeceğini düşünüyorum şahsen. Eline sağlık.
Hobbywing Platinum V4 ESC'lerde Gaz Kalibrasyonu Rasim Öztürk' Alıntı: Bazen diyorum neden uğraşıp duruyorsun Yine de dursun belki yirmi otuz sene sonra bi işe yarar Genişletmek için tıkla ... Benim birçok kez başıma geldi, en kötü ihtimalle birgün sana lazım olabiliyor Rasim. Üzerinden zaman geçince birşeyi beceremeyip mecburen kendi videolarını oturup izlerken bulabilirsin kendini. Şaka bir tarafa böyle bir platformda ben emeklerin boşa gitmeyeceğini düşünüyorum şahsen. Eline sağlık.