İlk Model Uçak İçin Yardım Lütfen !!!

killersay

Yeni Uye
Katılım
21 Ocak 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar :)
Daha önce uçak deneyimim hiç olmadı. Sadece v911 helim var ve onuda yeni almış sayılırım. Fakat kararsız kaldım.Birde uçak denemek istiyorum. Deneme amaçlı olacağı için başlangıç için çok bir bütçe ayıramadım. Yaptığım araştırmalar sonucunda 2 farklı model buldum. 1. si Air - Tourer Pro T2M diğeri 2.si Wing Tiger - Art-Tech
Her ikisininde simulatörü mevcut. Sahaya inmeden bol bol çalışma yapacağım. Bu iki modelden hangisi benim için daha uygun olacaktır ? Ayrıca sizin tavsiye edeceğiniz başka modeller yahut elinizdeki önereceğiniz 2. el uçakları da düşünebilirim.
 
İlk Model Uçak İçin Yardım Lütfen !!!

Ben olsam bu ikisi arasında Wing Tiger - Art-Tech alırdım Erdinç Bey. Neden derseniz diğerine göre daha training karakterli bir uçak diye düşünüyorum.

Özellikle kanat dizaynı boyut ve geometrisi gereği daha stabil bir uçuş karakteristiği sağlayacaktır bence.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
İlk Model Uçak İçin Yardım Lütfen !!!

Wing Tigerı sahada gördüm köpük bir uçak , test içinde uçurmuştum uçuşu kolay gayet stabil bir model bende Türker gibi bunu tavsiye ederim, kırımlarda ise sıcak silikonla anında tamir edebilirsiniz :)
 
İlk Model Uçak İçin Yardım Lütfen !!!

Ben de ilk bugün başladım rc işine , simulatör veya eğitim yok , uçak : E-flite apprentice s 15e , 6 defa indim kalktım , uçakta çizik bile yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
 
İlk Model Uçak İçin Yardım Lütfen !!!

Bende abilerim gibi wing tigeri tavsiye ediyorum.Bir kaç ay once bende uzunca arastirdim bu konuyu ve en uygun wing tiger olacagini kararlastirmistim. Eğer alirsan videolarini ve yorumlarini beklerimbeklerim %p