İstanbulda Buluşma

Doğukan Ocak

RcFanatik
Katılım
3 Eki 2014
Mesajlar
3,270
Tepkime puanı
2,691
Yaş
30
Konum
Ordu
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Heli
Herkese selamlar , :saygilar:
Bu hafta gezme amaçlı İstanbula geldim , tabi gelmişken hafta sonu modelsiz olmaz :D
Hafta sonu buluşma yapacak olanlar varmı , benide 1 gün alanda misafir edebilir misiniz :D Şimdiden teşekkürler :saygilar:
 
İstanbulda Buluşma

Kemerburgaz ekibi alanda olacak büyük ihtimalle. Uçmayan modelci olarak bende orada olmayı düşünüyorum... Gidecek olursam ve Bakırköy, Bahçelievler civarında olursan seni alabilirim.

Benim bildiğim diğer bazı düzenli uçuş yapılan alanlar

- Yenikapı : Muhakkak birileri oluyor ama uçuşlar biraz falzla keyfe keder. İnsanlar saygılı ve bilinçli ama uçuşlar biraz düzensiz.
- Hazerfen havaalanı : Sümer abi, Sümer abi'nin arduinoları, Sümer abi'nin uçakları ve Sümer abi'den fırsat bulan bir kaç kişi ile beraber son derece güzide bir uçuş alanımız.
 
İstanbulda Buluşma

Ehh işte kuru iftiranın zirvesi! ;D

Yahu meydanda sekiz saat geçirip tek sorti uçmak nedir biliyon mu? O sekiz saatte arkadaşlarının birinin motorunu diğerinin yeni toplanmış uçağını bir başkasının elektrik sorunu bir diğerinin pervane delme işini halledip akşam eve gittiğinde pestil vaziyette gözün Arduino bile görmeyecek haldeysen... ;)

Ben yarın öğleden sonra Hezarfen'e kaçma planı yapıyorum. Şöyle saat bir gibi Topkapı civarından hereket edeceğim. Eğer uyarsa benimle gelebilirsin Doğukan kardeşim. Hem bu şekilde tarafıma yöneltilen bu hunharca iftiraların doğru olmadığına da şahitlik edebilirsin. :D :p
 
İstanbulda Buluşma

Doğukan gidersen uçaklara bakma. Sümer abiyle göz göze falan da gelme, uçakçı oluverirsin maazallah :p
 
İstanbulda Buluşma

Sümer Yamaner' Alıntı:
Valla yarın sahada muhtemelen heli olmayacak. Artık nereye bakar bilemem. :p
Dogukan doğuştan helicidir, kendisine güvenimiz tamdır abi :lol:
 
İstanbulda Buluşma

Sümer Yamaner' Alıntı:
Hezarfen önerisine gıkı bile çıkmadığına göre... :)
Evet kendisinin hiç yorumu olmamış, allah allah ?? Konuyu açıp, kaçtı mı yoksa :lollol:
 
Abilerim kusura bakmayın , konuya sabah baktım hic bir yorum yoktu , bilgisayarim olmadigi icin telefondan giriyorum. Anlamadım sabah 8de hic bir cevap yoktu konuya. Bende üzüldüm kimse beni istemiyor diye :lol: Meğersem herkes seferber olmuş allah razı olsun , özür diliyorum tekrar :)
Zafer abi bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Öncelikle belirtmek isterim ki geçen hafta Mehmet abime de söz vermiştim ancak İstanbula gelince Kocaeline gitmek imkansız olmuştu. Bende bunun üzerine bu konuyu açmıştım. Bu sabah plan değişti ve Kocaeline vize çıktı :D Eğer Mehmet abi beni kabul ederse daha önceden söz verdiğim için sözümde durup oraya gidebilirim. Keşke imkanim olsa da buralara gelmişken İstanbul ve çevresinde ki bütün alanları ziyaret edebilsem :D :D Eğer Kocaeli olmaz ise Sümer abi ve Zafer abiyi ziyaret edebilirim. Sümer abi size de teşekkür ederim , size de hayranım yaptığınız çalısmalardan dolayi. Onları canli gormek de çok isterim ama diğer konuya da gelirsek ne yazık ki ben de uçak hevesi fazla kalmadı Sümer abi :D
Mustafa abi ve Mehmet abi haklı ben de doğuştan helicilik var :lol: Zaten 1 aydır 450den büyük uçan helikopter görmedim artık görmek istiyorum :D :D
 
Şimdi olayı çözdüm Wi-Fi olmadığı için tapatalk'dan bildirim gelmiyormuş. Hücresel veri tapatalk için kapalı olduğundan doğal olarak konuya yazilan yorumlarla ilgili ne bildirim gelmiş ne de başka bir şey :D