www.bilimselyuzme.com

Jet Model Kataloğu

1970 li yılların sonlarında yayınlanmış olan Jet Model kataloğu.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

(Görseller: İlhan Gökçay arşivi)
Müthiş!!! Çok teşekkürler. :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Levent Suberk
Jet Model'i duyunca nedense aklıma Barış Manço geliyor. Mektupların yazıldığı, postayla gelen aylık dergilere abone olunan zamanlar. :heartxf:

Tabi birde İstanbul çok güzeldi, böyle değildi. :embarras: Barış Manço Moda'da, Jet Model Beyoğlu'nda idi. :)

Mehmet abinin söylediği gibi güzel zamanlarmış. Teşekkürler Levent abi :saygilar:

Nostalji kısmına zaten diyecek bir şey yok. Çok hoş, çok güzel... Harika bir paylaşım olmuş:bravo:
Ama burada önemli bir vurgu var, gözlerden kaçmaması gerek: derginin kapağındaki ifade... "Modellerimiz MEB tarafından öğretmen ve öğrencilere tavsiye edilmektedir" ifadesi...
Modelciliğin günümüzde geldiği nokta, cahillik, ekonomik güçlükler-imkansızlıklar, yasaklar... Neredeeeen nereye:embarras:
O zamanki eğitim anlayışı ile devam etseydik bugün böyle mi olurdu? Tabi ki hayır?

Nostalji kısmına zaten diyecek bir şey yok. Çok hoş, çok güzel... Harika bir paylaşım olmuş:bravo:
Ama burada önemli bir vurgu var, gözlerden kaçmaması gerek: derginin kapağındaki ifade... "Modellerimiz MEB tarafından öğretmen ve öğrencilere tavsiye edilmektedir" ifadesi...
Modelciliğin günümüzde geldiği nokta, cahillik, ekonomik güçlükler-imkansızlıklar, yasaklar... Neredeeeen nereye:embarras:
O zamanki eğitim anlayışı ile devam etseydik bugün böyle mi olurdu? Tabi ki hayır?
O kitler sıradan kırtasiyecilerde satılıyordu. Öyle ki Trabzon'da ara sokaktaki kırtasiyeciden alabiliyordum.

Maalesef link çalışmıyor.

Maalesef link çalışmıyor , yeniden yükleyebilecek var mı?