Jet motor tasarım ve yapımı

Merhaba uzun süredir yoktum tekrardan aranızdayım :)
Uzun yıllardır jet motoru hakkında araştırmalar yaptım ve bir tane kendim için de yapmayı planladım. sizinde bir fikrinizi almak isterim.
Bu niyetini zaten biliyorduk. Bizim merak ettiğimiz esas şey, bunca zaman sonrasında geldin son nokta :rolleyes:

 
Merhaba Mehmet Bey
Şaft Hazır Durumda
Yanma Odası Hazır Durumda
Şaft Tüneli Hazır Durumda
Difizör Hazır Durumda
Şuan fadec yapımı ile ilgileniyorum :)
 
Mesela biraz bilgi verip fotoğraf paylaşsanız veya hangi konuda yardıma ihtiyacınız var yazsanız ona gore belki hem okuyanlara hemde yardım etmek isteyenlere faydalı olur
 
Böyle tek bir kişinin " Bana bir jet motoru lazım " diyerek, uzun yıllar çalışmak kaydıyla bile olsa, bir sürü farklı disiplin ve tecrübe gerektiren bir mevzuyu kotarabilmesi müthiş bir olay, inanması pek kolay değil. :rolleyes: İmkansız da değil elbette, yakın :)

Bir taraftan insan kendisini kötü hissediyor gerçekten. :laugh: 19 senemi bir jet motoru yapmaya kıyasla çok çok basit bir mevzu olan İnşaat mühendisliğinin alt ana branşlarından birisi olan Hidrolik anabilim dalının da altında bir küçük kırılım olan Hidroloji bölümü için harcadım ben örneğin. Basitçe yağmuru ve karı suya çevirip baraja ne kadar su geleceğini hesaplayan modeller yapıyorum.

Daha bitmedi :lol::lol::lol:

Bazı insanları gözlemledikçe ciddi şekilde kendi performansımı sorguluyorum şu sıralar. :)
 
Son düzenleme:
İnşaat mühendisliğinin alt ana branşlarından birisi Hidrolik anabilim dalının da altındaki bir kırılım olan Hidroloji bölümü için harcadım ben örneğin. Basitçe yağmuru ve karı suya çevirip baraja ne kadar su geleceğini hesaplayan modeller yapıyorum.
Abi naptın, rahmetli Yılmaz Mutlu forumu takip ediyorsa mezarından çıkar gelir yakana yakışır vallahi!
 
  • Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Böyle tek bir kişinin " Bana bir jet motoru lazım " diyerek, uzun yıllar çalışmak kaydıyla bile olsa, bir sürü farklı disiplin ve tecrübe gerektiren bir mevzuyu kotarabilmesi müthiş bir olay, inanması pek kolay değil. :rolleyes: İmkansız da değil elbette.

Bir taraftan insan kendisini kötü hissediyor gerçekten. :laugh: 19 senemi bir jet motoru yapmaya kıyasla çok çok basit bir mevzu olan İnşaat mühendisliğinin alt ana branşlarından birisi Hidrolik anabilim dalının da altındaki bir kırılım olan Hidroloji bölümü için harcadım ben örneğin. Basitçe yağmuru ve karı suya çevirip baraja ne kadar su geleceğini hesaplayan modeller yapıyorum.

Daha bitmedi :lol::lol::lol:

Bazı insanları gözlemledikçe ciddi şekilde kendi performansımı sorguluyorum şu sıralar. :)
Hayatını boşa harcamışsın. :lollol:
 
O Ring'i ben icat edemedim başkasına kaptırdık diye ona yanıyorum ben de tüh.:lol:
 
Son düzenleme: