Merhabalar herkese
,
İpad veya İphone ile kontrol edilebilen quad ımı tamamlayıp ilk takım pervaneleri kırmış bulunmaktayım
, şaka bir yana yorucu birkaç günün ardından , lehimdir birleştirmedir vs tamamlayıp , 2 gündür programlarını yazmakla uğraştım ve bugün nihayet birkaç saniyelik uçuşlarımı yaptım . Öne doğru bir eğilimin olması dolayısıyla biraz zamanım gitti ama pili yanlış yere yerleştirmemden dolayı kaynaklandığını anlayınca yerini düzeltip dengeyi büyük ölçüde sağladım.
. Bundan sonra yaptığım uçuşlarda biraz daha cesur davranınca birinde yanlışlıkla throttle ı fulledim ve evin tavanına çarptı ne yazıkki tecrübesiz olduğumdan tepki de veremedim
.
Neyseki olan sadece pervanelere oldu
, heyecandan geniş bir alanı bekleyemedim ama benim gibi tecrübesiz olanlara kesinlikle evde denememelerini öneriyorum
Bundan sonraki aşamalarda güzel bir sensör kartı alıp tamamen uçuş kartından kutulmaya çalışıcam , ve gps/gprs modülünün yazılımını hazırlıycam hayırlısıyla
.
Bir aksilik çıkmassa okullar açılmadan en azından gps özelliğini kesinlikle kazandırmayı planlıyorum . Her şey istediğim gibi giderse hepimizin muadillerine göre oldukça ucuz olarak mal edebileceğimiz bir kart sahibi oluruz inşallah .
Herkese kırımsız uçuşlar
.
Meftanın hazırlık yapılırkenki hali

İpad veya İphone ile kontrol edilebilen quad ımı tamamlayıp ilk takım pervaneleri kırmış bulunmaktayım

Neyseki olan sadece pervanelere oldu
Bundan sonraki aşamalarda güzel bir sensör kartı alıp tamamen uçuş kartından kutulmaya çalışıcam , ve gps/gprs modülünün yazılımını hazırlıycam hayırlısıyla
Bir aksilik çıkmassa okullar açılmadan en azından gps özelliğini kesinlikle kazandırmayı planlıyorum . Her şey istediğim gibi giderse hepimizin muadillerine göre oldukça ucuz olarak mal edebileceğimiz bir kart sahibi oluruz inşallah .
Herkese kırımsız uçuşlar

Meftanın hazırlık yapılırkenki hali
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol