KK 2.0 "No yaw input" hatası Quadcopter

masum797

Yeni Uye
Katılım
14 May 2014
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
32
İyi forumlar. Topladığımız quadcopterde alıcıdan bir türlü sinyal almayı başaramadık. Sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olabilir misiniz? Forumlarda yazan tüm opsiyonları denedik ama bir türlü çözüme kavuşamadık.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ynt: [Video]: "No yaw input" hatası Quadcopter

Aleykum Selam , biryere girilince selam verilir destur alinir once degilmi :)


birde size zahmet , ozel mesaj kutunuzdaki hosgeldiniz mesajinida bi okursaniz cok guzel olur :)


LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
aceleye geldi kusuruma bakmayın. Bitirme projesi ve kısıtlı zamanımız var o yüzden böyle oldu :) Olmamış sayalım Selamunaleyküm :)
 
[Video]: "No yaw input" hatası Quadcopter

gaz kolu neden en üstte ? alıcının ışığı yanıyormu ? hiçbirşeyden sinyal alamıyor kartınız, birincisi kumanda ile alıcı bind edildimi birbirine tanıtıldımı ? bu işlem yapıldı ise kumandanın gaz kolu neden yukarıdayken açıyorsunuz modeli ? gaz kolu aşşağıda olmalı pil takılırken , ayrıca pili taktıkran bir süre sonra gaz kolunu sol yada sağ köşeye itip 3 4 sn beklemek gerekir kart kartın kumandadan uçmak için hazır komutunu alması için.
 
[Video]: "No yaw input" hatası Quadcopter

kumandayı sadece modelini tanıtmak için videoya ekledik. Gaz kolu normal konumda ikende denedik yine sinyal alamadık.Bazı videolarda kumandayı açıp gaz kolunu yukarı kaldırıyorlar ve sonra gazı tamamen kesip sağa veya sola çekiyorlardı. Bu şekilde alıcıdan sinyal alıyorlardı bizde onlara bakarak bir kaç deneme yaptık ama sonuç alamadık.Alıcı ile kumanda tanıtımını nasıl yapacağız yardımcı olur musunuz?
 
[Video]: "No yaw input" hatası Quadcopter

kullandığınız kumanda ucuz bir kumanda ve üzerinde ekran yok normal ayarlarını PC ye bağlayıp PC deki kendi programı sayesinde yapmanız lazım, bin yani tanıtma işlemi hakkında bilgim yok bu kumandadan hiç kullanmadım