Kk2.1 sürekli ötme sorunu

Katılım
24 Nis 2016
Mesajlar
50
Tepkime puanı
1
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba
Geçenlerde bir kırım yaşamıştım. Multinin bacaklarından biri kopmuştu. Sonra tekrar tamir edip kullanmaya devam ettim hiç bir sorun yoktu.
Bugün internetten sipariş ettiğim yeni bacağı monte etmek istedim. Dronu en baştan düzenleyip toplamak için komple tüm parçalarını söktüm. Toplarken haliyle tüm esc lerin yerini de değiştirdim. Escler ve motorlar karıştı.problem olmaz diye düşündüm. Sistemi baştan topladım. Herşey buraya kadar çok güzeldi. Takii pili takana kadar...  kk2 nin buzzeri sürekli ötmeye başladı . ayrıca esc kalibrasyonu yapmak istediğimde motorlar direk dönmeye başlıyordu.
Kk2 mi bozuldu diye çok düşündüm . sonradan problemin çözümünü buldum. Bende aynı benim durumumda olanlar için çözümünü paylaşmak istedim.
Arkadaşlar kk2 ilk ayarlarından sonra tüm esc lerin yerini kodunu kaydediyor . esc lerin motorların yeri değiştiği zaman uyarı vermeye başlıyor işte bunun için kartımızı factory reset yaptığımız zaman kendine geri geliyor. Tabiki bundan sonra kartımızı baştan kurulum yapmamız gerekecek . Benim gibi aynı durumda olanlara çözüm olması açısından paylaşmak istedim belkide herkes biliyordu ben kendim yaşayarak öğrendim. Gerçekten hobiyle uğraşırken en çok bir problemle karşılaştığınızda birşeyler öğreniyorsunuz.
Aşağıda video ekledim.

Kırımsız uçuşlar dilerim..