Konu Dışı: Kentsel Çiftlik Projesi

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,452
Tepkime puanı
43,427
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar,

Çok sevdiğim bir abimin oğlu bir arkadaşı ile beraber Almanya'da bir yarışmaya proje göndermiş. Projenin adı : UrbanFarm (Yani Kentsel Çiftlik)

Yarışmada dereceye girebilmesi için rakiplerinden daha yüksek oy alması gerekiyor.

Eğer vaktinizi ayırıp bu genç arkadaşların projesine OY verirseniz, çok makbule geçecek (Elbette projeyi siz de beğendi iseniz ;) ) Oylama 1 Şubat gece yarısına kadar açık.



Oy vermek için "VOTE HERE" kısmına tıklıyoruz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Proje Tanıtım videosu :
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Proje Tanıtımı (Google cevirisi)
Şehirdeki orta ve üst düzey restoranlar için farklı türde besin açısından zengin mikro yeşillikler üretiyoruz. Benzersiz satış noktamız, yüksek kaliteli sağlıklı gıda üretmek için restoranların yemek atıklarını organik gübrelere dönüştürmektir.
Gıda atıklarının gizli değerini yeniden kullanarak kaynak verimliliğine ve tarımsal uygulamalardan organik olmayan gübreleri ortadan kaldırarak gıda güvenliği konusuna katkıda bulunmayı hedefliyoruz.
Çiftliklerden restoranlara uzun taşıma zincirleri nedeniyle yiyecekler tazeliğini kolayca kaybeder. Çözümümüz yeşilliklerimizi restoranlara yakın şehirlerde mobil treylerde üretmektir, bu nedenle bitkilerimizi tazeliğini daha uzun süre korumak için teslimattan hemen önce hasat ediyoruz. Bunu yaparak ürünlerimizi elektrikli araçlarla teslim ettiğimiz için CO2 emisyonunu da ortadan kaldırıyoruz.
Özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde sürdürülebilir yaşam ve gıda güvenliği konusunda farkındalık şimdiden artmaya başladı. Bu nedenle, değerlerimizi koruma ve gelecek nesiller için sürdürülebilir bir dünyanın yaratılmasına katkıda bulunma sorumluluğunu hissediyoruz.

Proje Sahipleri (Google cevirisi)
Tuna ve Ecem, UrbanFarm'ın kurucularındandır. Vizyonları geleneksel çiftçilik modellerini dönüştürmektir, bu nedenle alternatif bir üretim döngüsü oluşturmaya karar verdiler.

Ecem Mumcu bir çevre kimyageridir ve daha önce bu alanda çalışmıştır, bu nedenle sürdürülebilir gıda üretim sistemimizin ve gıda güvenliğimizin tüm adımlarının kilit figürü olacaktır.

Tuna Gezgin, yönetim ve mühendislik geçmişine sahiptir. Çeşitli sivil projelerde çalıştı ve işletme yönetimi becerileri geliştirdi. Sistem kurulumunun yanı sıra mobil üretim römorkunun tasarımından ve yapımından sorumlu olacak.
 
Son düzenleme:
? işlem tamamdır abi, +1 ekledim
Teşekkür ederiz :)
Tanıtım videosuna da çok emek verilmiş. Arkadaşlar amerikada mı acaba? araçlar, tırlar, görseller o taraflardan.
Evet ben de tanıtım videosunu çok beğendim, gayet güzel bir çalışma olmuş :heartxf: Oğlumuz şu an Avrupa'da Yüksek lisans yapıyor ama öncesinde Amerika'da 3 sene çalıştı :)
Vote Here yazan yerden veriyoz de mi ...

Evet abi. Sanırım onun altındaki +1 yazan yere tıklıyoruz. Ben öyle yaptım yani :D
Aynen kardeşim "VOTE HERE" kısmına tıklıyoruz :)



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Mozilla Firefox ve uBlock Origin kullanıyorum. Bende " VOTE HERE " kısmı boş çıkıyor. uBlock Origin programı reklamları engelliyor.
Bende Google Chrome ile yaptım.

Bu eklentiyi özellikle öneririm. Reklamları önlüyor.