Teşekkür ederim. Tam istediğim gibi oldu. Kumandanın dahilisi 4 in one oldu. Uzun mesafe uçuş içinde 1w ELRC modülüm oldu.Oooo harika... Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Tam istediğim gibi oldu. Kumandanın dahilisi 4 in one oldu. Uzun mesafe uçuş içinde 1w ELRC modülüm oldu.Oooo harika... Hayırlı olsun.
Eğer valizinde yer varsa orijinal kutusundan çıkarıp koysun kutuyusa yanına koyabilir. Direk kurulu sıfır ürün algısı oluşturursa sorun çıkabilirCevap yazan herkese teşekkürler. Hollanda da bir siteden Radiomaster tx16s (4 in one) ve birtane de 1w ELRC modül satın aldım. Kuzenim haftasonu Hollanda dan dönüşünde getirecek. Umarım uçakta yada gümrükte sorun çıkmaz.
Sümer abi, kumandanız tx16s mk 1 mi mk2 midir ?Eski alıcılar için harici 4in1 modülü kullanılabilir.
Kumanda seçimi bence çok doğru.
Sadece şu an iç piyasada ELRS alıcı bulunuyor mu ona bakmak lazım. Bulunuyorsa ELRS gayet iyi bir sistem.
Başka bir kumanda önermiyorum. EdgeTX işletim sistemine hayran kaldım. Başka kısıtlı ve kapalı bir sistem kullanmak istemezdim.
Mk2 benimki. 4in1.Sümer abi, kumandanız tx16s mk 1 mi mk2 midir ?
Biraz gezinirken pwm elrs alıcı gördüm. İşinize yararsa buyrun
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
O halde keyifli uçuşlar. Kullandıkça daha da hoşuna gidecek.Kumandam dün itibariyle elime ulaştı. Gümrükle ilgili bir sorun çıkmadı. Kumandam Edgetx yazılımı ile geldi. Güncel sürümü yükledim. Konuda bahsettiğim gibi dahili 4in one olan model ve yanına elrs modül almıştım. 4 in one dahili modülümü bir hevesle elinmdeki flysky fs-ia10b alıcıma bağlamak için denemeler yaptım. Başaramadım çıldırdım. Gezmediğim site kalmadı. En son olarak benim kumandamın Avrupa Standardı olan LBT ile geldiğini öğrendim. Kutuda yazıyormuş oysa. Dahili 4 in one yazılımını FCC olanla güncelledim kumandalarım bağlandı. Beni zorlasa da kumanda çok hoşuma gitti.
1-2-3 Ben Kumandayı Hollanda'dan Aldım. Ama kuzenim Türkiye'ye gelirken yanında getirdi. Link BuHocam merhaba ben fpv bir drone toplamaya çalışacağım. İlk alacağım şey kumanda olucak. Sizin aldığınız kumanda dan almak istiyorum. Fakat size birkaç soru sorsam cevap verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
1- sizin kumandayı satın aldığınız site neresi
2- menzili uzatmak için kumandaya ek ne almak gerekiyor. En fazla kaç km mesafe olur?
3- elsr dediğiniz nedir?
4- mode 1 mode 2 yazıyor o kumanda da o nedir?
5- gimbal ag01 yazıyor birde v4.0 yazıyor siz hangisini aldınız hangisini almak mantıklı
6-kumandaya ek ne almak gerekiyor. Başka önerdiğiniz bir parça varmı?
Dediğim gibi hiçbirşeyim yok 0 dan fpv drone toplayacağım önerilerinize açığım.
Selamlar üstadım![]()
Üstadım öncelikle ilgin alakan için çok teşekkür ederim.1-2-3 Ben Kumandayı Hollanda'dan Aldım. Ama kuzenim Türkiye'ye gelirken yanında getirdi. Link BuBu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye olKumada yazılımı açık kaynak olduğu için çok esnek. Edge tx yazılımı yükledim. Kumandayı dahili 4 in One olandan seçtim. Nedeni bu kumandanın flysky,frsky vb gibi alıcılara bağlanabilmesi. Ama dahili alıcı anten gücü 250mw sınırlarında. Buda mesafeyi etkiliyor. Yanında aldığım modül ise buBu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye olAldığım Elrs Modül 1000mw anten gücüne sahip uzun mesafeler uçmak için. Ama fpv droncuların bir çoğu Crossfire modüller de kullanıyor. Onlar dan da bakabilirsin.
4- Mode 1 ve mode 2 ise gimbalların dizilimine sağda yada solda olmasına göre adlandırılıyor. Rc uçak için çoğunlukla mod 2 kullanılıyor. Ayrıntı istersen bu konuda detaylı anlatılmış.Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
5- Gimbal 'a gelirsek radiomaster ın Ag01 olanları daha hassas yumuşak daha doğal. Genelde yarış pilotları ve daha ileri seviye pilotlar kullanıyor. Ben normal olanı aldım benim için yeterli.
6- Kumanda'ya ek alıcı Alman gerekiyor. Eğer 4in One olanı alıp ek olarak Elrs modül de alırsan sana tavsiyem bu alıcıyı alabilirsinBu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. 4 in one dahili için içinse Flysky FS-İA10B 2.4Ghz 10 Kanal Alıcı alabilirsin. Dron için uçuş kontrolcüsü kullanma gerekecek. Bence kontrolcünü seçtikten sonra kontrolcünün desteklediği (ibus-sbus-pvm-ppm,-crsf) moda uygun olan alıcı seçmelisin. Örnek olarak RadioMaster RP3 V2 ELRS 2.4GHz Nano Alıcı.
Ve bu kumandayı pcye bağlayıp simülatörde eğitim yapabiliyor muyum?Üstadım öncelikle ilgin alakan için çok teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla özetliyeceğim. Eğer 4in1 alırsam bir kumanda ile 4 tane daha araca bağlanabiliyorum.
Ama diğer elsr bir tane araca bağlanıyor.
Kumandaya ek bir tane kanallı alıcı bir tanede menzil arttırması için modül alıcam.
Kumandayı aldığımda kesinlikle yazılım yüklemem gerekiyor. Umarım bu konu çok karışık değildir![]()
Hocam yanlış anlaşılmalar var, şöyle ki.Üstadım öncelikle ilgin alakan için çok teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla özetliyeceğim. Eğer 4in1 alırsam bir kumanda ile 4 tane daha araca bağlanabiliyorum.
Ama diğer elsr bir tane araca bağlanıyor.
Kumandaya ek bir tane kanallı alıcı bir tanede menzil arttırması için modül alıcam.
Kumandayı aldığımda kesinlikle yazılım yüklemem gerekiyor. Umarım bu konu çok karışık değildir![]()
Standart bir type-c usb kablosu ile bilgisayarda simülatör çalıştırabilirsin. Ben PhoenixRC kullanıyorum.Ve bu kumandayı pcye bağlayıp simülatörde eğitim yapabiliyor muyum?
Bu önderdiğiniz modülle en uzak bağlantıyımı sağlarım? Mağazayı inceledim başka modüllerde var hepsinin için ‘dahamı uzağa gidiceksiniz o zaman bu modüle ihtiyacınız var’ gibisinden yazılar var![]()