Türker Akgün
Moderator
Ynt: Lanier Stinger 10
Çok güzel olmuş Ömer Abi eline sağlık.
Uçacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.
İşçilik harika.
Çok güzel olmuş Ömer Abi eline sağlık.
İşçilik harika.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Abi eline koluna sağlık, çok düzgün ve güzel bir uçak olmuş, Layka'mız hepimize hayırlı olsun
Bu arada senin bunu toplama süren ne ki abi, Türker ile başladığımız "Piaget Mini" toplamaya başlayalı 1 yıl oldu, daha yeni bittiBuna göre sen yine çok iyisin abi
Merakla göklere süzüleceği günü bekliyoruz![]()
Altan Bey, meshur bir söz vardır, "Dinime laf eden, müslüman olsa" diyeAltan Culpan' Alıntı:Sen tembelsen Ömer abi napsın hele YAVUZ un hızına kimse yetişemez adam sizden sonra başladı 4 uçak yaptı![]()
![]()
![]()
Eh artık sen kaşındın bana çok atarlandın en azından kendi modelimi kendim uçuruyorum benimde aklıma bu geldi nedenseMehmet Kucuksari' Alıntı:Altan Bey, meshur bir söz vardır, "Dinime laf eden, müslüman olsa" diyeAltan Culpan' Alıntı:Sen tembelsen Ömer abi napsın hele YAVUZ un hızına kimse yetişemez adam sizden sonra başladı 4 uçak yaptı![]()
![]()
![]()
Nedense yazdıklarınızı okurken birden aklıma o geldi
![]()
Söylemesi ayıp ben de model cok olunca hepsini uçuramıyorum, Türker kardeşimden destek almak zorunda kalıyorum. Allah modeli olmayanları düşünsünAltan Culpan' Alıntı:Eh artık sen kaşındın bana çok atarlandın en azından kendi modelimi kendim uçuruyorum benimde aklıma bu geldi nedense![]()
![]()