- İlgi Alanı
- Multikopter
Herkese merhaba, bu haftadan itibaren bir süre lipo piller hakkında bildiklerimi paylaşmaya çalışacağım. Öncelikle son derece önemli ve karmaşık bir konu olması sebebiyle elimden geldiğince basit anlatmaya çalıştım. Bir hatam, eksiğim varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Seri uzun ve elimden geldiğince araştırma yaparak yola çıktım yine de bir yanlışım eksiğim varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum 
Konu İndeksi:
1)Lipo Pilleri Tanıyalım
2)Lipo pilleri seri-paralel bağlama koşulları
3)Lipo pillerde içdirenç kavramı - 1
4)Lipo pillerde içdirenç kavramı -2
5)Lipo pil şarj aletleri
6)Multikopterlerde lipo pil seçim aşamalarıM
7)Ecalc sitesinin kullanımı ve özellikleri
İlk video da genel hatlarıyla lipo pillere inceleyeceğim. Burada amacım bu hobiye yeni başlayanlar için kavram karmaşası yaşanmasını önlemek ilerleyen videolarda iç direnç seri paralel bağlama kısmına değineceğim. Son aşamada ise mulikopterler için lipo pil seçimi nasıl yapabiliriz kısmına değinmeye çalışacağım. Daha doğrusu benim bu tercih aşamasında dikkat ettiğim konuları paylaşacağım. Bu aşamada özellikle ecalc sitesinin kullanımını da göstermeye çalışacağım. Umarım faydalı olur
Yorumlarınızı bekliyorum
Konu İndeksi:
1)Lipo Pilleri Tanıyalım
2)Lipo pilleri seri-paralel bağlama koşulları
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
3)Lipo pillerde içdirenç kavramı - 1
4)Lipo pillerde içdirenç kavramı -2
5)Lipo pil şarj aletleri
6)Multikopterlerde lipo pil seçim aşamalarıM
7)Ecalc sitesinin kullanımı ve özellikleri
İlk video da genel hatlarıyla lipo pillere inceleyeceğim. Burada amacım bu hobiye yeni başlayanlar için kavram karmaşası yaşanmasını önlemek ilerleyen videolarda iç direnç seri paralel bağlama kısmına değineceğim. Son aşamada ise mulikopterler için lipo pil seçimi nasıl yapabiliriz kısmına değinmeye çalışacağım. Daha doğrusu benim bu tercih aşamasında dikkat ettiğim konuları paylaşacağım. Bu aşamada özellikle ecalc sitesinin kullanımını da göstermeye çalışacağım. Umarım faydalı olur
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme: