Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Serdar uçuş süper ama nasıl 7.5 dakika uçtuğunu anlamadım ???

Çok güzel uçuşlar. Tebrikler Serdar. :halay:

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Biri Serdar'ı durdursun. :rolleyes: Ya da boşver durdurmasın. Biz uçamıyoruz bari burda hazır güzel güzel uçulmuşu var onu izleyelim. Güzel hareketler bunlar Serdar. Tebrikler...

Ah ahh abi her gün her saat her dakika her saniye uçasım var :D şuan beynimin yarısı tamamen quad :D işin asıl kısmı quad bana artık az gelmeye başladı daha hızlı daha öfkeli olmam lazım :D

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Çok güzel uçuşlar. Tebrikler Serdar. :halay:

Teşekkür ederim Bülent abi... Darısı Burağın başına....

Zafer SAHIN' Alıntı:
Serdar uçuş süper ama nasıl 7.5 dakika uçtuğunu anlamadım ???

Zafer abi ben de anlamış değilim halbuki o videonun tamamı 9 dakika 33 saniye yüklerken yarıda kesmiş bu kısmı daha ilginç demi :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Serdar harikasın ne diyeyim :bravo: :thumbup: :halay: :yuppi:

Teşekkür ederim Mehmet abi... Yeni quad toplamam lazım şöle en afillisin den :D

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Teşekkür ederim Bülent abi... Darısı Burağın başına....

Dostum benden ümidi kestin. Ee haklı olarak, Artık Burak uçuruyor. Çocuğun en az 40 saat simulasyon çalışması var. hakkını yememek lazım.

Bu arada F22 Raptor yaptık.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Bu arada F22 Raptor yaptık.

Ali Bey bu micro bir F22 olsa gerek , gerçekten çok hoş olmuş :thumbup: Uçtu mu peki ??

Yaklaşık 70 - 80 cm.

üzerine fry sky alıcı, brushless motor, 5x5 iten pervane, 11.1 V 1800ma batarya, 2 adet 9gr. servo taktık. yaklaşık 15 saatlik emek var.

Oğlum kumandayı bu modele göre ayarladı.

Toplam uçuş süresi 10 sn.

Sonuç, düştü, ön tarafı kırıldı. Güzel bir tecrübe oldu.

Uçuş :laugh: sonrası ;

Gene hüsran. :'( :mad:

Gecmis olsun Ali bey. Bazen bu sekilde sonuc alınabiliyor ne yazık ki :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar'ın videolardan sıkılan arkadaşlara alternatif olsun diye ben de sedarın gözlükle yaptığım ikinci uçuşu ekliyorum. Uçuştan ziyade gözlüğün yükseklik algısına alışabilmek için bir çalışma demek daha makul olur. Ama baştan uyarayım adrenalin dolu bir çekim özellikle 1:00 dan sonraki saniyelerde inanılmaz taklalar var. ben 11 sayabildim siz kaç sayarsanız artık. :lol: kendi gözlüğümün siparişini de bugün verdim. Nesimi Abi'nin tavsiyesi üzerine aşağıda linkini eklediğim gözlüğü aldım.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Akın Bulat' Alıntı:
...Ama baştan uyarayım adrenalin dolu bir çekim özellikle 1:00 dan sonraki saniyelerde inanılmaz taklalar var. ben 11 sayabildim siz kaç sayarsanız artık. :lol:
Taklaları hiç böyle beklemiyordum doğrusu. :eek: :lollol: :lol: :lol:

Paylaşım için teşekkürler Akın bey, çok iyi fikir veren bir video olmuş. :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Taklaları hiç böyle beklemiyordum doğrusu. :eek: :lollol: :lol: :lol:

Paylaşım için teşekkürler Akın bey, çok iyi fikir veren bir video olmuş. :thumbup:

Rica ederim, faydalı olmayı görev bilirim bu forumda ;D ama bundan alınması gereken tek fikir gözlükle çalışırken çok alçaktan uçmayından öte gitmez ;) Serdar videonun adını zmr250 sağlamlık testi koymuş çok da yerinde olmuş, sağlam sıfatıyla alınabilecek yegane parça bu framedir bence.

Yalnız model inatla uçmaya devam ediyor. ;D ;D ZMR bence de çok sağlam bir model. Ben fazlasıyla sağlamlık testi yaptım. Akın sen Serdar'a uyma. İlk uçuşlarını yüksekte yapmaya bak. Zamanla aşağılara ineceksin zaten. :saygilar:

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Yalnız model inatla uçmaya devam ediyor. ;D ;D ZMR bence de çok sağlam bir model. Ben fazlasıyla sağlamlık testi yaptım. Akın sen Serdar'a uyma. İlk uçuşlarını yüksekte yapmaya bak. Zamanla aşağılara ineceksin zaten. :saygilar:

Öyle değil Nesimi Abi, Serdar masum ben gereksiz erken bir hırsa kapıldım :) ekranla kıvıramadım bu işi o biraz dokundu Serdar da gözlüğü verince mutlu oldum heyecan yaptım ;D sonrası malum işte gelsin taklalar. :lol:

Akın ellerine sağlık güzel uçuş olmuş çok estetik taklalar mevcut tabi bunlara biraz estetiklik katar isen tadından yenmezler :lollol: