MSH Protos 500 FBL Öninceleme / Nabız Yoklama / Yorumlarınız

Türker Akgün' Alıntı:
Ayrıca MSH Protos'a da hiç soğuk bakmıyorum. Sadece henüz hiç yakından görmemiş ve tecrübe etmemiş olmanın çekimserliği var üzerimizde.

Yakında yakından görmek nasip olacak öyleyse, çünkü siparişi vermiş bulunuyorum :halay:

Bu modeli de görmedik incelemedik demeyiz. Hakkımda hayırlısı :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yakında yakından görmek nasip olacak öyleyse, çünkü siparişi vermiş bulunuyorum :halay:

Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. Aslında bir yandan iyide yapıyorsun denemediğin model kalmıyor ve hepsinin ayrı ayrı tadına varıyorsun, keyifle uçur, paller yere değmez inş. :halay: :yuppi:

Rasim Öztürk' Alıntı:

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, paller yer ile temas etmeden bol keyifli uçuşlar :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rasim Öztürk' Alıntı:

Hayırlı uğurlu olsun Rasim. :halay: :halay:

hayırlı olsun rasim kırımsız uçuşlar [emoji4]

Hayırlı uğurlu olsun Rasim , merakla bekliyorum , kırımsız ve güzel uçuşları olsun şimdiden... :thumbup:

süpersin Rasim,, hangi siteden aldın?

Ynt: MSH Protos 500 FBL Öninceleme / Nabız Yoklama / Yorumlarınız

Merak içindeyim. Hayırlı olsun. Ayrıntılı kurulum isteriz.

Teşekkürler arkadaşlar %p Ürünü fastlad den aldım her zamanki gibi. Önümüzdeki haftaiçi gibi bekliyorum bi terslik olmazsa. Birtakım alışverişlerim olacak daha, şimdilik kit motor esc ünite kuyruk servosu var. 3 adet cyclic servo, en az iki lipo, kanopi, renkli skid, stabilizer gibi alınacaklar var. Ünite için de beklemedeyim.

Unboxing ve kurulum konularım olacak, çok sanmam ülkemizde align sab gaui harici ama tanıtmak bizden :)

Hayırlı olsun değişik modeller deneyimlemek iyidir, zamanında "Kasama" dahi kullandım hepsinin tadı ayrı :)

Perşembe öğlene doğru aldığım model ve gerekli ekipmanlar bu sabah İngiltere'den ayrılmış, yarın akşam gibi yurda girer. Fastlad candır %p

Rasim Öztürk' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar %p Ürünü fastlad den aldım her zamanki gibi. Önümüzdeki haftaiçi gibi bekliyorum bi terslik olmazsa. Birtakım alışverişlerim olacak daha, şimdilik kit motor esc ünite kuyruk servosu var. 3 adet cyclic servo, en az iki lipo, kanopi, renkli skid, stabilizer gibi alınacaklar var. Ünite için de beklemedeyim.

Unboxing ve kurulum konularım olacak, çok sanmam ülkemizde align sab gaui harici ama tanıtmak bizden :)

Hayırlı olsun Rasim bey

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun rasim bence de doğru bir seçim,kırımsız uçuşlar...

27.11.2014 perşembe verilen siparişler, 03.12.2014 itibarıyle Eskişehire girmiş ve dağıtıma çıkmış bulunuyor. Akşama kısa bir unboxing video patlatalım o zaman, ilerleyen günlerde de foto foto montaj aşamaları ;)

Hızlı kargo :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi