multıkopter

alıshya

Yeni Uye
herşey saglam sorunsuz ama gazı verip kaldırdıgım esnada direk saga yatıyor ... ne yapmam lazım

multıkopter

Kullanılan hic bir ekipman hakkında bilgi yokken arkadaşların size yardımcı olmaları nasıl mümkün olabilir ki ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

multıkopter

Ali kardeş mehmet ustadin dedigi gibi bilgiler çok önemli bir tahminde bulunayim benim quaddada aynı sorun vardi esc calibrasyonu tam yapamadigimdanmiş.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

multıkopter

haklısınız kk 2,1,5 gyro , 30 a smok esc x2212 sunnysky motor var 450 lik model radıolink at10 kumanda :embarras:

multıkopter

esc kalıbrasyon tam olarak nasıl yapılıyor yanlış mı yapıyorum çözemedim

multıkopter

Hocam yanlış anlama ama bu ilk baslayanlar için çok önemli tüm detaylı anlatimlarin yapıldığı çok emek verilen konuları dikkatlice incelemenizi tavsiye ediyorum. Ne kadar hızlı ve zaman harcanmayan bilgi okadar fazla kirim ve masraf anlican [emoji574] [emoji1]

multıkopter

yeni başlama deil sorun acık ve net acc calibrasyon tamam esc kalıbrosyonda tamm butun yonler dogru çalısıyor kumanda trim de tamama gözden kaçırdıgım sey ne ki

multıkopter

bugun pervaneleri parçaladım 4 adet karbon pervaneye ihtiyacım var :lol: biri de bana yardım etse ya :'(

multıkopter

Ali bey bu sekilde yardım almanız zor. Aranıyor bölümüne hangi ebatlarda nasıl bir pervane aradığınızı yazarsanız belki birisi yardımcı olabilir.

Pervane lazım diyorsunuz ama ölçülerini belirtmiyorsunuz....

Sent from my iPhone using Tapatalk

multıkopter

Ali senin sistem 1045 pal herhalde tavsiyem stabil olmadan tüm ayarlar karbon pal takma masrafı en aza indirirsin böylece ben suan plastik pallerle çok güzel testlerimi yapiyorum. Karbonlar yolda onlar gelince emin olursam herşeye onlarida dahil edip en stabil sistem tamamlanmış olacak.

multıkopter

İlker Sönmez' Alıntı:
Multikopterler yeni bir 911 vakasımı oluyor acaba diye aklıma geliyor.
Hiç sorma üstad, her şeyi öngördük ama bu kısmı atlamışız :-\ Şu an sağolsunlar arkadaşların desteği ile iyi kötü maçı idare ediyoruz ama gelecek bana da pek iç açıcı gelmiyor :-\
Son 24 saat içinde 4 tane "Stabil uçmuyor" sorusu geldi. Çözüm basit ama en son uygulanması gereken kalıcı bir çözüm olduğu için bekletiyoruz :D

multıkopter

Bir zamandır aklımda olan ama bir türlü zaman bulup bir araya getiremediğim bir soru cevap silsilesi var ... Amaç kullanıcının temel bilgi seviyesini öğrenmek, kullandığı ekipmanı öğrenmek, temel kontrolleri yapıp yapıp yapmadığını öğrenmek ve bunları bilmeden cevap verilmesinin mümkün olmadığını ya da en azından zaman kaybı olduğunu kullanıcının anlamasını sağlamak...

multıkopter

Zafer SAHIN' Alıntı:
Bir zamandır aklımda olan ama bir türlü zaman bulup bir araya getiremediğim bir soru cevap silsilesi var ... Amaç kullanıcının temel bilgi seviyesini öğrenmek, kullandığı ekipmanı öğrenmek, temel kontrolleri yapıp yapıp yapmadığını öğrenmek ve bunları bilmeden cevap verilmesinin mümkün olmadığını ya da en azından zaman kaybı olduğunu kullanıcının anlamasını sağlamak...
Valla Zafer hocam çok makbule geçer :thumbup: :bravo: :halay: :RCKolik:

Zira özellike son dönemde karşılaştığımız soruların çoğu insanın sınırlarını / sinirlerini zorlayan cinsten olmaya başladı :laugh: :D

multıkopter

Ali bey merhabalar,

usb asp flash tool var ise internetten de moll (lazy zero diye ararttırırsan) un sitesinden kk2.0 için 1.6 v hex dosyasını indirin

usb asp tool ile bu hex dosyasını kk2.0a yükleyin kk bordunu çıkartın ve masanın üzerinde çekiç yardımı ile parçalara ayırın, sahibinden ilanlarından cüzi fiyata naza m lite alın quad kopterinize bağlayın ve rahat edin,

fasit: kk, multiwii. apm,pixhawk gibi bordlar için yeterince tecrübe gerekiyor uzun soluklu ve sabırlı olmalısınız ayrıca yanlış anlamayın yılların modelcisi olmalısınız ,yani temel bilgileriniz olmalı, ucuz etin yahnisi misali fc ne kadar pahalı ise okadar iyidir

devam etmen dileği ile