naca airfoil

  • Konbuyu başlatan enverbayram
  • Başlangıç tarihi
  • 1,160
E

enverbayram

Guest
Foruma yeni katılmıştım. Ancak Hakan Ülgenalp üyenin yazısından doyı üyelik iptali gerçekleştirdim. Saygılarımla Kırımsız bol modelli günler dilerim. Saygılarımla.
 
naca airfoil

 
naca airfoil

Enver bey , hoşgeldiniz ...Mehmet beyin hatırlatmasının altını çizmeye gerek duymuyorum , ama ifade etmeden geçemeyeceğim şey şudur ki , yapmaya çalıştığınız modeller oldukça profesyonel ve ileri modelcilik teknikleri gerektiren modeller.Demek ki acemi değilsiniz ve bu işi oldukça iyi bildiğinizi varsayıyorum.Gelin görün ki , bir aile ortamı olan forumumuzda , kendiniz hakkında en küçük bir bilgi vermeyi bizlere çok görmüşken , orta seviye ve üstü bir modelcinin bile yapmaya cesaret etmekte tereddüt edeceği modeller hakkında bizden bilgi talep ediyorsunuz.Oysa bu derece uzman birine bu durumun yakışmadığı kanaatinde olup , bu durumun , modelinize olan heves ve heyecandan kaynaklandığını ümit ediyorum.
Mehmet beyin verdiği linkten bize kendinizi tanıtırsanız , hem sizi tanımış olur , hem de ailemize ileri seviye bir modelci kardeşimizin katılımının haklı gururu ve sevincini yaşamış oluruz.Sorunlarınıza da elimizden gelen katkıyı seve seve sunarız. :saygilar:
 
naca airfoil

Enver Bey'in kendi talebi ile ÜYELIGI IPTAL Edilmiştir.