Nitro Heli Team

Nitro Heli Team

Bende gaz servomu değiştirdim. Modeli aldığımdan beri üstündeydi. :D

Elimde olan ds650 servoyu taktım. Süper hızlı oldu bakalım performansa etkisi olacak mı :D

Farkları aşağıdaki gibi,

3152 servo,

Modulation: Digital
Torque: 4.8V: 70.0 oz-in (5.04 kg-cm)
6.0V: 87.0 oz-in (6.26 kg-cm)
Speed: 4.8V: 0.22 sec/60°
6.0V: 0.18 sec/60°

Ds650 servo,

Torque: 4.8V: 55.5 oz-in (4.00 kg-cm)
6.0V: 69.4 oz-in (5.00 kg-cm)
Speed: 4.8V: 0.06 sec/60°
6.0V: 0.05 sec/60°

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nitro Heli Team

Türker abi benide eklerseniz sevinirim abi :saygilar:

Model detayı icin rezerve

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nitro Heli Team

Gecmis olsun.
Boyle durumlarda align da cok oluyor nedense.(trexte benim de kuruk hub firlamisti havada)

İnsanin heliye olan guvenini kaciriyor.

Nitro Heli Team

Komedi artık oldu .
Yakında kuyruk suz heli kullanıcam.
Arkadaşlar havada kuyruk rodu parçalandı. Bu seferde şansımız yaver gitti sağ salim indirdik. Hadi hayırlısı.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nitro Heli Team

Türker Akgün' Alıntı:
Arkadaşlar,

Forumu takip edenler bilir, son dönemde epey bir takımlar kurduk. Takımlarımız genelde marka tabanlı kuruldular. (Align, Goblin, Mikado vs...)

Ama bu sefer markadan bağımsız elektrikli modellere karşı direnmeye çalışan belki bir elin parmakları kadar kalmış " Nitro Heliciler " takımını kurma vaktinin geldiğini düşündüm ve harekete geçtim. ;D
..........
Arkadaşlar beni bilen bilir doğuştan nitrocu. Raptor 30 ayrıca ecureuıl as 355 n scale raptor 50. Not scale in toplanma süreci paylaşılaçaktır her karesi yapılan çalışma resimleniyor bitince güzel bir başlık altında paylaşırım.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nitro Heli Team

Bakalım full upgrade raptor un resimi varmı

Nitro Heli Team

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Komedi artık oldu .
Arkadaşlar havada kuyruk rodu parçalandı. Bu seferde şansımız yaver gitti sağ salim indirdik. Hadi hayırlısı.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah Allah bu kadar aksilik bir modelde nasil ortaya cikar ya :-\ Gercekten buyuk gecmis olsun Erhan. Hep bu son olsun diyoruz ama insallah gercekten bu sefer son olur.... Buyuk gecmis olsun :embarras:

Nitro Heli Team

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Allah Allah bu kadar aksilik bir modelde nasil ortaya cikar ya :-\ Gercekten buyuk gecmis olsun Erhan. Hep bu son olsun diyoruz ama insallah gercekten bu sefer son olur.... Buyuk gecmis olsun :embarras:

acaba kuyruk pali 115 mm kullandığım için olabilirmi. normal de 105 mm kullanılıyor align nin modellerinde.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
acaba kuyruk pali 115 mm kullandığım için olabilirmi. normal de 105 mm kullanılıyor align nin modellerinde.
Manualinde sınır ne bilmiyorum ama 115mm kullanınca bütün donanımq daha fazla yük bineceği çok açık

Nitro Heli Team

Öncelikle geçmiş olsun Erhan, pal uzunluğundan dolayı olabilecek olduğunu sanmıyorum. Belki metal yorğunluğu Olabilirmi? Bazan oluyor böyle.

Nitro Heli Team

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Bak Simdi bu detay yeni cikti ortaya :laugh: Neden boyle bir seye gerek duydun oncelikle ??

Ben de Kaan aynen katiliyorum mantiken pal boyu buyuyunce bence de kuyruga binen yuk dengesi degisti. Ama yine bu sekilde bir soruna neden olmamasi gerekirdi diye de dusunmuyor degilim. Zira bir cok modelde Ozellikle low RPM ucuslar icin hepimizin bildigi uzere kuyruk palleri buyutulebiliyor ki onlara sorun olmuyor :rolleyes: Align da dizayn olarak bu kadar limitte bir malzeme kullandiklarini dusunmuyorum :rolleyes:

Nitro Heli Team

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bak Simdi bu detay yeni cikti ortaya :laugh: Neden boyle bir seye gerek duydun oncelikle ??

Ben de Kaan aynen katiliyorum mantiken pal boyu buyuyunce bence de kuyruga binen yuk dengesi degisti. Ama yine bu sekilde bir soruna neden olmamasi gerekirdi diye de dusunmuyor degilim. Zira bir cok modelde Ozellikle low RPM ucuslar icin hepimizin bildigi uzere kuyruk palleri buyutulebiliyor ki onlara sorun olmuyor :rolleyes: Align da dizayn olarak bu kadar limitte bir malzeme kullandiklarini dusunmuyorum :rolleyes:
Mehmet abi bende kaan gibi düşündüm. ama zaten kuyruk servosu en fazla 4-5 kg torku var onada dayanamıyorsa yazık. ama bu sefer sab ın ball link lerini takıcam. onlar daha sert geçiyor.

ne de olsa goblin bi başka...

ishak parmak' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun Erhan, pal uzunluğundan dolayı olabilecek olduğunu sanmıyorum. Belki metal yorğunluğu Olabilirmi? Bazan oluyor böyle.

İshak abi karbon rod kırılmış. ya metal kısım ball linlk in içinden sıyrıldı geldi, ardından titreşimden dolayı boşta olan rod kuyruk paline çarptı.

Nitro Heli Team

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Komedi artık oldu .
Geçmiş olsun Erhan, inşallah bu son olur diyelim artık. :(