Pervaneleri monte ettiğimde motor dönmüyor!!

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu kartı kullanmadığımızı belirtmek isterim. Motorlara güç iletiliyor hatta pervane takmadan motorun üzerine parmağımızla baskı uyguladığımızda bile dönüyor. Fakat pervaneyi monte ettiğimizde her ne oluyorsa titreyip dönmüyor. Pervanelerin dönüş yönüne doğru elimizle ittiğimizde çalışıyor.
Dediklerinizi uygulayacağım. Umarım işe yarar.
 
Pervanelere dönüş yönünde elle hareket verdiğimizde çalışıyor. Bir de her çalıştırdığımızda esc kalibrasyonu işlemini yapmadan kumandayla eşleşmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Burak ozel mesajlara cevap vermiyorum. Buradan yazayim, bir onceki mesajim su sekilde:

Her escnin guc baglantisinin lehimleri de duzgun mu? Onlar da konnektorde oldugu gibiyse, ayni durum kaynaklanabilir.

Degilse, o zaman sorun farkli bir yerde. Ben sizin yerinizde olsam, once power modulu aradan cikarir, pixhawk’i uygun sekilde ayri bir 5v ile besleyerek denerdim. Pixhawk docs’ta bunun aciklamasini bulabilirsiniz.

Sorun guc modulunde degilse, her esc motor ikilisini ayri ayri alici ile test ederdim.

Buradaki islemleri yaptin mi? Escleri tek tek alici ile kontrol ettin mi?

Su ana kadar sagladigin bilgilerden sorunun mekanik mi elektronik mi oldugunu ben anlayamiyorum. Eger lehim baglantilari saglamsa, power module saglamsa, esc-motor ikilisi (dordu de ayri ayri) arada pixhawk olmadiginda, yani sadece alici ile kontrol edildiginde duzgun calisiyorsa, sorun yazilimsal bir sorundur, bir yerlerde hata yapmissin demektir.

Sunulan cozumleri denemeden, veya deneyip aldigin sonucu paylasmadan yardim talebini yenilemek durumu cozmeyecektir.