modelciliğe başlamak istiyorum ve şuan yaza girdiğimizden ötürü daha uygun bir zaman bulamıyacağımı düşündüm ve fazla aratırma yapmadan acele şekilde birkaç parça sipariş verdim
batarya seçmek istiyorum bu saate kadar hiçkimseye danışamadan bu parçaları aldım para konusuda çok fazla sıkıntı çekmiyorum ama seçim için yardıma ihtiyacım var uçurmak istediğim model 110cm kanat genişliği var ve yaklaşık herşeyi ile beraber (3s 2200mah) 1200 gram civarındaseçim yaptığım bu parçalarda hangileri hatalı nelerde sorun yaşarım ve eğer işime yarayacak parçalar seçtiysem nasıl bir batarya seçimi yapmalıyım
1 adet 7045 pervane 1 adette 8045 pervavne almak istiyorum
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
: FS-i6X 10 kanal alıcı ile birlikte
: a2212 2200kv motor ve 40a esc 6035 pervane 2 adet 9gr servo
: 2 adet daha servo 3d bir uçuş için
: 3s pil alacağım içinde bu şarj aletini aldımbatarya seçmek istiyorum bu saate kadar hiçkimseye danışamadan bu parçaları aldım para konusuda çok fazla sıkıntı çekmiyorum ama seçim için yardıma ihtiyacım var uçurmak istediğim model 110cm kanat genişliği var ve yaklaşık herşeyi ile beraber (3s 2200mah) 1200 gram civarındaseçim yaptığım bu parçalarda hangileri hatalı nelerde sorun yaşarım ve eğer işime yarayacak parçalar seçtiysem nasıl bir batarya seçimi yapmalıyım
1 adet 7045 pervane 1 adette 8045 pervavne almak istiyorum
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
yapmak istediğim uçaklardan f22
su 57
su 30