Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyi anlamadığım anlasam zaten sorun kalmayacak ki! Sorar öğrenirim...
Kendinizi şöyle hayal edin:
Bangladeş'te bir masanın etrafında az sayıda kişiyle oturuyorsunuz. Herkes Bengalce konuşuyor. Kime ne sorarsınız?
Buradaki binbir çeşit milletten gelen insanlar arasında en zor anlaşabildiğimiz arkadaşlar bunlar Aslında yaptığın benzetmenin ana fikri açısından cuk oturmuş bir bakıma
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ama biraz fazla beyaz oldu uçağın önü. Biz de farklı boyama kombinasyonlarını bilgisayar ortamında inceleyip sonunda cowling'i full kırmızı yapmaya karar verdik.
Ama biraz fazla beyaz oldu uçağın önü. Biz de farklı boyama kombinasyonlarını bilgisayar ortamında inceleyip sonunda cowling'i full kırmızı yapmaya karar verdik.
Bence de kırmızının havası başka Sümer abi ??
Efsane mi bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi, ilk arabam tek kapı kırmızı bir aletti. Ona sigorta yaptırırken duymuştum, yurtdışında kırmızı araçların sigortası daha pahalı oluyor demişlerdi. Sürücülerinin agresif olması riski arttırıyormuş ??
Efsane mi bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi, ilk arabam tek kapı kırmızı bir aletti. Ona sigorta yaptırırken duymuştum, yurtdışında kırmızı araçların sigortası daha pahalı oluyor demişlerdi. Sürücülerinin agresif olması riski arttırıyormuş ??