Evet arkadaşlar,
Ergün kardeşimize söz verdiğim üzere
bugün itibari ile "Adım Adım Piroflip" çalışmalarına başlıyorum

Bugün bir nevi durum tespiti olması amacı ile "PiroHover", "Flip- Pitch Kontrol" ve "Flip-Duragan" çalışmalarını yaptım. İzleyeceğiniz üzere durum pek de parlak sayılmaz

Öncelikle böyle değerli bir çalışmayı bizlerle paylaştığı için Ergün kardeşimize bir kez daha canı gönülden teşekkür etmek isterim

Belki gerçek modellerde Piroflip yapmaya cesaretimiz olmayacak ama GIRIS videosunda da belirttiğim üzere temel çalışma dersleri gerçekten bizleri geliştirici özellikte ve normal uçuşlarımız sırasında da büyük bir rahatlık vereceğini düşünüyorum. Dolayısıyla bu hareketi yapmayı düşünmeyen arkadaşların bile en azından temel bazda çalışmaları yapmalarını şiddetle tavsiye ederim.
Neyse lafı fazla uzatmadan videolarımıza gelelim.
Adım Adım Piroflip GIRIS Videom
Piro Hover Çalışmalarım - ILK DENEME - 30.06.15
Flip Pitch Kontrol Calismalarım - ILK DENEME - 30.06.15
Flip Duragan Calismaları- Mkucuksari- - ILK DENEME - 30.06.15
Ergün kardeşimize söz verdiğim üzere

Bugün bir nevi durum tespiti olması amacı ile "PiroHover", "Flip- Pitch Kontrol" ve "Flip-Duragan" çalışmalarını yaptım. İzleyeceğiniz üzere durum pek de parlak sayılmaz
Öncelikle böyle değerli bir çalışmayı bizlerle paylaştığı için Ergün kardeşimize bir kez daha canı gönülden teşekkür etmek isterim

Belki gerçek modellerde Piroflip yapmaya cesaretimiz olmayacak ama GIRIS videosunda da belirttiğim üzere temel çalışma dersleri gerçekten bizleri geliştirici özellikte ve normal uçuşlarımız sırasında da büyük bir rahatlık vereceğini düşünüyorum. Dolayısıyla bu hareketi yapmayı düşünmeyen arkadaşların bile en azından temel bazda çalışmaları yapmalarını şiddetle tavsiye ederim.
Neyse lafı fazla uzatmadan videolarımıza gelelim.
Adım Adım Piroflip GIRIS Videom
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Piro Hover Çalışmalarım - ILK DENEME - 30.06.15
Flip Pitch Kontrol Calismalarım - ILK DENEME - 30.06.15
Flip Duragan Calismaları- Mkucuksari- - ILK DENEME - 30.06.15